LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Araya bir soru kaynatayım,
Ben o kadar eski değilim bu işte,
Aşağıdaki vanquish hakkında ( yılı falan ) bilgi verebilecek varmı
Rengine hasta oldum 😀

$_1.JPG
Abı aldın mı yoksa🙂

Evvel gün Eren Can kardeşim ziyarete geldi .Onu otogardan alır almaz direk meranın yolunu tuttuk. İlk defa LRF ile av yapma şansı buldu ve istavritlere attığı tasmalarla bizi baya neşelendirdi. Gecenin sonunda abi yarın bana da bir LRF takım alalım diyerek onu uğurladım. Bu gün de takımını kargoya verdim. Yani anlayacağınız aşıyı fena tutturduk.... 🙂
eren.jpg
darıca1.jpeg

Evvel gün Eren Can kardeşim ziyarete geldi .Onu otogardan alır almaz direk meranın yolunu tuttuk. İlk defa LRF ile av yapma şansı buldu ve istavritlere attığı tasmalarla bizi baya neşelendirdi. Gecenin sonunda abi yarın bana da bir LRF takım alalım diyerek onu uğurladım. Bu gün de takımını kargoya verdim. Yani anlayacağınız aşıyı fena tutturduk.... 🙂
93864 dosyayı görüntüle 93865 dosyayı görüntüle
Tebrikler , eğlenceli av olmuştur abi. Bence bu mera bilinen bir yer 🙂

93864 dosyayı görüntüle 93865 dosyayı görüntüle
Geçmiş olsun arkadaşa🙂

Sg zebra glow ve sg zebra glow vib almayı düşünüyorum. Hedef balık gökçeada mırmır Karagöz mercan .. tatlı suda Alabalık olur mu?

Back