Abı aldın mı yoksa🙂Araya bir soru kaynatayım,
Ben o kadar eski değilim bu işte,
Aşağıdaki vanquish hakkında ( yılı falan ) bilgi verebilecek varmı
Rengine hasta oldum 😀
![]()
Abı aldın mı yoksa🙂Araya bir soru kaynatayım,
Ben o kadar eski değilim bu işte,
Aşağıdaki vanquish hakkında ( yılı falan ) bilgi verebilecek varmı
Rengine hasta oldum 😀
![]()
abi 2019 yeni seri vanquish bu@kuduzotu soru hangisi için ,
2019 vanquish mi yoksa resimdeki mi ?
Tebrikler , eğlenceli av olmuştur abi. Bence bu mera bilinen bir yer 🙂Evvel gün Eren Can kardeşim ziyarete geldi .Onu otogardan alır almaz direk meranın yolunu tuttuk. İlk defa LRF ile av yapma şansı buldu ve istavritlere attığı tasmalarla bizi baya neşelendirdi. Gecenin sonunda abi yarın bana da bir LRF takım alalım diyerek onu uğurladım. Bu gün de takımını kargoya verdim. Yani anlayacağınız aşıyı fena tutturduk.... 🙂
93864 dosyayı görüntüle 93865 dosyayı görüntüle
Emin akşam aynı meradayız ,sende gel kardeşim.. Semaverde var !Tebrikler , eğlenceli av olmuştur abi. Bence bu mera bilinen bir yer 🙂
Abi yoğun bu ara ama söz veriyorum müsait olursan sende bi cuma akşamı olabilir. Buluşuruz nasip kısmet olursa. Rasgele.Emin akşam aynı meradayız ,sende gel kardeşim.. Semaverde var !
Tamam haberleşelim ..Abi yoğun bu ara ama söz veriyorum müsait olursan sende bi cuma akşamı olabilir. Buluşuruz nasip kısmet olursa. Rasgele.
Geçmiş olsun arkadaşa🙂Evvel gün Eren Can kardeşim ziyarete geldi .Onu otogardan alır almaz direk meranın yolunu tuttuk. İlk defa LRF ile av yapma şansı buldu ve istavritlere attığı tasmalarla bizi baya neşelendirdi. Gecenin sonunda abi yarın bana da bir LRF takım alalım diyerek onu uğurladım. Bu gün de takımını kargoya verdim. Yani anlayacağınız aşıyı fena tutturduk.... 🙂
93864 dosyayı görüntüle 93865 dosyayı görüntüle