İlk defa LRF ile idare eder boyda bir balık tuttum. Ama arkasına oltam takıldı. Karanlıkta bağladığım misina da suda çözülüp gitti. Anlayacağınız kabiliyetsizlik diz boyu. İşte gecenin gülü.115727 dosyayı görüntüle
Silikon ne hocam ? Ben de beşikdüzünde av yapıyorum.Çeşitli silikonlarla sadece istavrit yakalayabildim fakat dün boru kurdu ile ispari, barbun ve eşkina yakalayabildim.Çoğunlukla yemi yiyor balıklar sanırım jig headle yemli pek olmuyor.Yer tirebolu saat 21.00-00.00 arası. Bol bol kaya balığı, 2 ufak iskorpit, 10-15 istavrit, 1 ufak eşkina. İri olan istavritler hariç hepsi suya iade edildi.115750 dosyayı görüntüle115751 dosyayı görüntüle
Valla isome pembe, mebaru rapture ajiworm, fujin babyworm cesitli renkleri balik hepsine geliyor ayirt etmiyor. Merayı değiştirin bence ışık alan ve kayalık yerler iyi oluyor. Yoksa limandan deniyorum bomboş ama son bulduğum yer cok iyi.Silikon ne hocam ? Ben de beşikdüzünde av yapıyorum.Çeşitli silikonlarla sadece istavrit yakalayabildim fakat dün boru kurdu ile ispari, barbun ve eşkina yakalayabildim.Çoğunlukla yemi yiyor balıklar sanırım jig headle yemli pek olmuyor.
Teşekkür ederim deneyeceğim.Benim berkley hatalı çıkınca soğudum biraz silikonlardan 😅Valla isome pembe, mebaru rapture ajiworm, fujin babyworm cesitli renkleri balik hepsine geliyor ayirt etmiyor. Merayı değiştirin bence ışık alan ve kayalık yerler iyi oluyor. Yoksa limandan deniyorum bomboş ama son bulduğum yer cok iyi.
Silikon iyidir😀 tabi canlı yem daha iyidir ama hiç kullanmadım bir sey diyemem. Tireboluda misafirim ustalardan öğrendigim kadarıyla çoğu yeri gezdim baktım sokak lambalarının suya vurduğu ve kayalık bir yer buldum orda avlanıyorum. Liman daha güzel bir mera ama zifiri karanlık ve dibe falan hiç takılma olmuyor sanırım kayalık değil ordan hiç verim alamadım. Ava da mutlaka gece gidiyorum 1 gram jighead kullanıyorum.Teşekkür ederim deneyeceğim.Benim berkley hatalı çıkınca soğudum biraz silikonlardan 😅
Bende liman denedim ama verim alamadım.Söylediğiniz ışıklı kayalık bir yer bulayım en iyisi 😃Silikon iyidir😀 tabi canlı yem daha iyidir ama hiç kullanmadım bir sey diyemem. Tireboluda misafirim ustalardan öğrendigim kadarıyla çoğu yeri gezdim baktım sokak lambalarının suya vurduğu ve kayalık bir yer buldum orda avlanıyorum. Liman daha güzel bir mera ama zifiri karanlık ve dibe falan hiç takılma olmuyor sanırım kayalık değil ordan hiç verim alamadım. Ava da mutlaka gece gidiyorum 1 gram jighead kullanıyorum.