Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Aaa54

Aktif Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrik ederim 3 saate tek kamış için 80 parça gayet güzel bir rakam. hele Fujin Curvey ile. Bir ısınamadım o jigheade
Güzel akın vardı ve hırsızlı kombinasyon paylaşmıştım. Başarıyı buna bağlıyorum.

Ek olarak; babyworm pembe, beyaz renklerine ava başlamadan ciddi bir ışık yediriyorum. İlk an su dışında bile, bariz parlıyor. Bu sebeple, bilmeyen arkadaşlar da deneyebilir.

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın

samet57

Yeni Üye
Adı
Samet
Kan Grubu
B Rh Negatif
Merhaba arkadaşlar. Bir lrf takımı oluşturdum, kamış ve makine ulaştı elime. İp, lider ve diğer birkaç malzemeyi de sipariş ettim. Şöyle bir sorun var çevremde bu hobi ile ilgilenen kimse yok. Videolardan gördüğüm kadarıyla ipi ve diğer ekipmanları bağlamaya çalışayım mı yoksa bir bilen bulmam daha mı sağlıklı olur?

gkys

Aktif Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar. Bir lrf takımı oluşturdum, kamış ve makine ulaştı elime. İp, lider ve diğer birkaç malzemeyi de sipariş ettim. Şöyle bir sorun var çevremde bu hobi ile ilgilenen kimse yok. Videolardan gördüğüm kadarıyla ipi ve diğer ekipmanları bağlamaya çalışayım mı yoksa bir bilen bulmam daha mı sağlıklı olur?
Merhaba kendiniz bağlayın av sırasında yeri gelecek ipiniz kopacak tekrar bağlamanız gerekecek. Bu yüzden başkasına bağlatmak sürdürülebilir bir şey değil. Youtube'da bir çok güzel video mevcut bir kaç denemeden sonra eliniz alışacaktır.

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Yokmu geceye doğru lrf yapacak üsküdar ve çevresi hem bana tecrübelerini aktarır:)
Bi kaç gündür Üsküdar gece çok rüzgarlı poyraz mevcut. Bende Üsküdarlıyım her gece yoklamak için iniyorum. Rüzgarlı olduğundan balık pek fazla yok. Boylarda çok küçük olduğundan deymiyo fazla takılmaya. Üsküdar da en verimli LRF avı havanın lodos olduğu, basıncın 1013-1016 hpa olduğu zamanda yapıyorum. Bunu defalarca test ettim. Hava poyrazsa hiç uğraşmıyorum bile.

SametÜçüncü

Yeni Üye
Adı
SAMET
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bi kaç gündür Üsküdar gece çok rüzgarlı poyraz mevcut. Bende Üsküdarlıyım her gece yoklamak için iniyorum. Rüzgarlı olduğundan balık pek fazla yok. Boylarda çok küçük olduğundan deymiyo fazla takılmaya. Üsküdar da en verimli LRF avı havanın lodos olduğu, basıncın 1013-1016 hpa olduğu zamanda yapıyorum. Bunu defalarca test ettim. Hava poyrazsa hiç uğraşmıyorum bile.
Erdem abi uskudarda oturan biri olarak harika bilgiler çok teşekkürler bu bilgilere nereden ulaşırız:)

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Erdem abi uskudarda oturan biri olarak harika bilgiler çok teşekkürler bu bilgilere nereden ulaşırız:)
Tecrübeyle elde edersin bu bilgileri. Hele bide hava lodos olduğunda yağmur başlarsa avı bırakma sakın, aklına bile gelmeyecek sürpriz balıklar yakalayabilirsin. Bide çantanda savagear 7gr zebra glow vibrasyon olsun muhakkak hatta yedeğiyle;)