Tebrikler hacı dün akşam mesengrrda sana çok bakındım üsküdardaydımDün yine iş çıkışı dayanamayıp indim sahile. fakat o da ne çaparici amca gelmemiş. orada da başka çapari satan yok. zaten bu balık bir saat kadar yapar gider düşüncesi ile etraftan topladığım çaparilerden kendime yeni bir 5 li çapari yaptım. dünkü kadar verimli olmasa da yine 1 - 1.5 kg arası balık aldım. hava kararmaya yakın meydan bana kaldı herkes toplanıp gitti. bende bu kadar balık bana yeter şimdi kullanmaya çok fırsatım olmadığı sahteleri deneme zamanı diyerek ilk olarak tetraworks bivi yi iliştirdim oltanın ucuna. bir iki atışta takip görüyorum fakat balık almıyor, tam sahteyi değiştireyim derken pat bir tane kandırmayı başardım.
deniz çok akıntılı istediğim gibi bir aksiyon bir türlü veremiyorum. rüzgarda çıkınca tetraworks spin sahteyi taktım. bu sahte özellikle rüzgarlı havalar için birebir. deyim yerinde ise mermi gibi gidiyor. erim mesafesi spin kadar vardır. başladım at çeke, bu sahtede de görüyorum arkasına sürüyü takmış geliyor, bama sadece takip var. 5 ya da 6. atışımdı sarımı biraz yavaşlattım biraz da çok küçük arada jerk veriyorum derken bir tane daha kandırmayı başardım.
çapari ile devam etsem daha balık alırdım ama sahteleri denemezsem içimde kalırdı. hava iyice kararınca balık iyice kesti. son olarak tetraworks toto42 ile bir tane daha yakaladım.
ardından biraz iskorpit deneyeyim dedim, berkley gulp ile bir tane iri iskorpit kandırmayı başardım ama akıntı çok fazla jighead zor dibi buluyor. sonrasında toparlanıp evin yolunu tuttum.
61901 dosyayı görüntüle61902 dosyayı görüntüle
F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi