LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Dün yine iş çıkışı dayanamayıp indim sahile. fakat o da ne çaparici amca gelmemiş. orada da başka çapari satan yok. zaten bu balık bir saat kadar yapar gider düşüncesi ile etraftan topladığım çaparilerden kendime yeni bir 5 li çapari yaptım. dünkü kadar verimli olmasa da yine 1 - 1.5 kg arası balık aldım. hava kararmaya yakın meydan bana kaldı herkes toplanıp gitti. bende bu kadar balık bana yeter şimdi kullanmaya çok fırsatım olmadığı sahteleri deneme zamanı diyerek ilk olarak tetraworks bivi yi iliştirdim oltanın ucuna. bir iki atışta takip görüyorum fakat balık almıyor, tam sahteyi değiştireyim derken pat bir tane kandırmayı başardım.
deniz çok akıntılı istediğim gibi bir aksiyon bir türlü veremiyorum. rüzgarda çıkınca tetraworks spin sahteyi taktım. bu sahte özellikle rüzgarlı havalar için birebir. deyim yerinde ise mermi gibi gidiyor. erim mesafesi spin kadar vardır. başladım at çeke, bu sahtede de görüyorum arkasına sürüyü takmış geliyor, bama sadece takip var. 5 ya da 6. atışımdı sarımı biraz yavaşlattım biraz da çok küçük arada jerk veriyorum derken bir tane daha kandırmayı başardım.
çapari ile devam etsem daha balık alırdım ama sahteleri denemezsem içimde kalırdı. hava iyice kararınca balık iyice kesti. son olarak tetraworks toto42 ile bir tane daha yakaladım.
ardından biraz iskorpit deneyeyim dedim, berkley gulp ile bir tane iri iskorpit kandırmayı başardım ama akıntı çok fazla jighead zor dibi buluyor. sonrasında toparlanıp evin yolunu tuttum.

61901 dosyayı görüntüle61902 dosyayı görüntüle
Tebrikler hacı dün akşam mesengrrda sana çok bakındım üsküdardaydım

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mesaj attın mı görmedim ya keşke haberim olsaydı. ben boğazdaydım ama çok durmadım uğrardım yanına.
Bir işim vardı gelmişken biraz çalıştım.. Walla online olmadıgın için msjda atmak istemedim ama keşke atsaymişım nasip degilmiş yüzyüze tanışmak isterim

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tatil nedeni ile yer Antalya Serik Boğazkent

Durdugum noktad lokasyon itibari ile su sicak buyuk balik kiyiya cok ugramiyor benden baska 1 kisi 1 tane turna cekti,

Sonuc guzel en azindan bos donmedim

Kucuk baliklarin adini bilmiyorum aldim, kucuk kizim balik yemeye bayildigi icin alikoydum hepsini

Keyifli bir avdi

Yanimdaki amcalar birsey yakalayamadikca deli oldular merakli merakli surekli etrafimda durdular

Biraz anlttim ve denemesi icin verdim birtanesine hemen kapti bir kucuk blogi cok keyif aldi suratindaki gulumsemeyi gormeniz lazimdi

Herkese guzel avlar diliyorum

Pembe jigpara blueblue

31cc93f0239637a5708d7a60dfb7a1a2.jpg

İsome pembe iki kostekli beden alta 6 gr agirlikla aldim

b0397f92ea28c37fa6c631949ef52622.jpg

778e15216ebb3b66f93d498ce4d22430.jpg

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ufaklıkların cinsini ben de bilmiyorum fakat yavru olduklarını düşünüyorum. Ne sebeple olursa olsun keşke bilmediğiniz balığı almasaydınız. Belki kilolarca ağırlığa ulaşabilen bir türdür.

Bu sabah sahilde yine olta attim, isome ile bu sefer piyango degil de ceyrek cikti mi desem neyse keyifle cektim oltayi
Kahve rengi yesil kmoflajli bir balik ne oldugunu kestiremeyince once zehirli sandim arabadan bir havlu getirip tuttum, olta ignesi tam damagina girmis zarar vermeden kucuk karga burnu ile cikarttim posetime au doldurup koydum

Balik tutan adamlari dolasip ne baligi oldugunu sordum boyle birsey gormemistim

5837fd4d41dfc8a7965749582857ed4e.jpg

Meger bizim isome iş yapmiş Lagos grida yavrusu almisim kenardan

Hemen suya iade edildi
1 tane de kucuk catalkuyruk cektim aynen oda suya iade edildi

Guzel avdi eli bos donsem de tecrube ve o baliklarin verdigi haz muazzamdi

İyi forumlar

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back