LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

fujin silikonları denemenizi tavsiye ederim, ispariyi geçtim bıçakla zor kesiyorsunuz

Büyük bir hevesle hem turuncusunu hem pembesini aldım ama meradaki balıklar isparilerde dahil yüzüne bakmadılar fujinin bana isome ve gulp kadar verimli gelmediler.

Bende 1 haftadır ava çıkmıyorum. Bugün akşama doğru şansımı deneyeyim dedim Kocaeli İzmit Kavaklı bölgesinde avlandım. sadece bir adet Sarıkanat alabildim (25 cm). Mera da balık olsada, baya bir nazlıydı, canlı balıkları kovalamaktan rapala ve kaşığa pek rağbet göstermedi.🙁
Kullanılan Sahte : Yalova Kaşığı 8 gr.
92215 dosyayı görüntüle 92216 dosyayı görüntüle

Maşallah , kaşıktan ziyade Lrf ile micro yemlere yönelirseniz başarılı olursunuz bence .

Arkadaşlar savagear 3d vib blade vibrasyon yemle skor yapan var mı ? Bu yeme çapari çeker gibi kamışta titreşimi hissedere aksiyon veriyorum başka ne gibi aksiyonlar verilebilir ?
lüfer ve istavrit yakalamışlığım var. bir kaç aksiyon türü var. ben genelde düz sarım arada jerk aksiyonu veriyorum. bazı arkadaşlar attıktan sonra biraz dibe indirip yukarı vurdurarak aksiyon veriyor.

Arkadaşlar savagear 3d vib blade vibrasyon yemle skor yapan var mı ? Bu yeme çapari çeker gibi kamışta titreşimi hissedere aksiyon veriyorum başka ne gibi aksiyonlar verilebilir ?
Ben alabalık avlarımda kullanıyorum çokça memnunum. Yavaş düz sarım yeterli oluyor lakin 3-4 saniyede bir ufak jerk yapmak verimi %10-20 arası arttırıyor gibime geldi.

lüfer ve istavrit yakalamışlığım var. bir kaç aksiyon türü var. ben genelde düz sarım arada jerk aksiyonu veriyorum. bazı arkadaşlar attıktan sonra biraz dibe indirip yukarı vurdurarak aksiyon veriyor.

Düz sarım arada jerk ile ispari bile geliyor evet , istavrit , çinekop , zargana dada çok başarılı olduğunu söyleyebilirim . Ayrıca , Tatlı suda da baya başarılı olduğunu söyleyebilirim avcı balık peşindeysen .

Büyük bir hevesle hem turuncusunu hem pembesini aldım ama meradaki balıklar isparilerde dahil yüzüne bakmadılar fujinin bana isome ve gulp kadar verimli gelmediler.
bir tek istanbulda çalışmıyor bu silikon 😀 izmirden kocaeliye kadar, özellikle kocaelide başka silikon kullanmaz olduk ama istanbulda sorun neyse yemiyor balık demek ki

bir tek istanbulda çalışmıyor bu silikon 😀 izmirden kocaeliye kadar, özellikle kocaelide başka silikon kullanmaz olduk ama istanbulda sorun neyse yemiyor balık demek ki
kim diyor hocam çalışmıyor diye 1 silikonla yanlış olmasın 1 adet 🙂 1 gecede son dakika suprız yapan çinekopa kadar dip de ne kadar çeşit balık varsa geldi 🙂 gulp isome ateş pahası oldugu yerde kurtarıcım oldu.

kim diyor hocam çalışmıyor diye 1 silikonla yanlış olmasın 1 adet 🙂 1 gecede son dakika suprız yapan çinekopa kadar dip de ne kadar çeşit balık varsa geldi 🙂 gulp isome ateş pahası oldugu yerde kurtarıcım oldu.
nihayet beklediğim cevap geldi ya, bana da biraz abartı geliyordu fujinin sadece istanbulda iş yapmıyor oluşu. turuncusu iş yapmaz beyazı yapar, beyazı yapmaz pembesi yapar, pembesi yapmaz moru yapar ama illa ki fujin çalışır. çantadaki tüm silikonları çıkardım sadece fujin yummy ve baby ile ava çıkıyorum. gece boyu dediğiniz gibi 1 (yazıyla bir) adet silikonla bütün avı bitiriyorum 😀

Selamun aleyküm
Hayırlı günler...
Adını hatırlamadığım bu güzellik 3 gün sonunda iyice kırılan hevesimi şahlandırdı 🙂 Şunu anladım ki (Yalova Armutlu) konusu forum dahil hiç bir yerde verimli av tavsiyesi yok. Yaşayarak tecrübe ettik 🙁

Dosyalar

• IMG_20190613_055213.jpg
    IMG_20190613_055213.jpg
    139.4 KB · Okunma: 413
  • IMG_20190613_055614.jpg
    IMG_20190613_055614.jpg
    34.6 KB · Okunma: 414
Dün akşam yemek sonrası hem hava almak hemde Lrf ile oyalanmak adına sahile indim. Güzel eşkina vardı 2 saatte 9 tane kandırmayı başardım . Fakat boyları 19-23 cm civarında tornadan çıkmış gibiler di 🙂 Balıkların hepsini saldım , sadece en son yakaladığım neredeyse mideye kadar yuttuğu için almak zorunda kaldım . Arada istavrilerden de iyi vuruşlar geliyor ama muhtemelen kıraça olduğu için yakalanmıyorlar .

Herkese rastgelsin .

20190612_220438.jpg

20190612_213927.jpg

20190612_215424.jpg

20190612_210643.jpg

Back