LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Dün @Balıklarafısıldayan kardeşimle tanışma fırsatı yakaladım ve Florya/Yeşilköy tarafında silikon ve Jig ile avlanmaya başladık. 2. atışımda kendo baby Jig e ufak bir zargana geldi, geri iade ettik. Sonraki 8 saatte ise toplamda, birkaç gümüş, 2 ispari, 1 yılan balığı yavrusu, 1 kaya balığı geldi, bir kaçtane de vuruş. Oldukça verimsiz geçti diyebilirim.

LRF için Avcılar - Zeytinburnu arası avlak yeri ve saati önerilerinize açığım 🙂

@korayb3406 sayesinde beyaz kayalara dün avlanmaya gittim. Av 12 saat sürdü ancak son zamanlarda geçirdiğim en keyifli 12 saatti. Tek başıma olmama rağmen hiç sıkılmadan devam ettim.

200/250 gr 20 civarı eşkina salınmıştır, onu saldığım için sanırım kamışla kaldıramayacağım kadar ağır(tahmini 500/600 gr) bir eşkina geldi, ancak iğneden çıkarmaya çalışınca kayalıkların arasından suya kaçmayı başardı.

Jighead Çin işi, hırsız kendi yapımım. Aynı yemle(İsome pembe L) 6 farklı balık kandırdım(izmarıt,istavrit,kayabalığı,eşkina,karagöz,ispari). Dipten tık tık çekme yöntemi ile 🙂 7-8 tanesini alınmıştır, bir o kadar kayalıklardan kaçtı, sayılamayacak kadar vuruş ve iğneden kurtulan oldu.

Dosyalar

• WhatsApp Image 2019-10-12 at 19.17.44.jpeg
    WhatsApp Image 2019-10-12 at 19.17.44.jpeg
    65.1 KB · Okunma: 543
  • WhatsApp Image 2019-10-12 at 19.24.41.jpeg
    WhatsApp Image 2019-10-12 at 19.24.41.jpeg
    15.6 KB · Okunma: 528
  • WhatsApp Image 2019-10-12 at 22.33.26.jpeg
    WhatsApp Image 2019-10-12 at 22.33.26.jpeg
    108.8 KB · Okunma: 512
  • WhatsApp Image 2019-10-13 at 14.03.31.jpeg
    WhatsApp Image 2019-10-13 at 14.03.31.jpeg
    36 KB · Okunma: 518
  • WhatsApp Image 2019-10-13 at 14.30.53.jpeg
    WhatsApp Image 2019-10-13 at 14.30.53.jpeg
    33.9 KB · Okunma: 479
@korayb3406 sayesinde beyaz kayalara dün avlanmaya gittim. Av 12 saat sürdü ancak son zamanlarda geçirdiğim en keyifli 12 saatti. Tek başıma olmama rağmen hiç sıkılmadan devam ettim.

200/250 gr 20 civarı eşkina salınmıştır, onu saldığım için sanırım kamışla kaldıramayacağım kadar ağır(tahmini 500/600 gr) bir eşkina geldi, ancak iğneden çıkarmaya çalışınca kayalıkların arasından suya kaçmayı başardı.

Jighead Çin işi, hırsız kendi yapımım. Aynı yemle(İsome pembe L) 6 farklı balık kandırdım(izmarıt,istavrit,kayabalığı,eşkina,karagöz,ispari). Dipten tık tık çekme yöntemi ile 🙂 7-8 tanesini alınmıştır, bir o kadar kayalıklardan kaçtı, sayılamayacak kadar vuruş ve iğneden kurtulan oldu.

Tebrikler keyifli bir av olmuş. Daha iyileri Rastgelsin

bu akşam yeşilköy kayalıklara gelen var mı rüzgar hızı 12 km çok iyi ben gitmeyi düşünüyorum

Lrf yeni başlıyacağız , kasımda takım tamamlanmış oluyor amatör kabul edersen birgün geliriz.
Bi gün aqua floryaya giderken kuşun apzından bu balık kafama düştü aynı buydu.Kedi kapıp gitti dil balığı sanırım 🙂 anlaşılan florya tarafında çok var bunlarlardan martı bile tutmuş 🙂

Hay maşallah...

Tebrik ederim Bahadır, keyifli bir av yapmana sevindim. 🙂 Hakkıyla avlanan herkese rast gelsin.

Bugün kıyıdan hem keyif hemde yeni aldığım birkaç LRF silikonunu deneme amaçlı yaklaşık iki buçuk saatlik av yaptım. Malum Antalya'da havalar gündüz vakitleri için yavaş yavaş dışarı çıkılabilir derecelere geldi. Gittiğim sahilde yalnız başlayan avım, yarım saat içinde çevreme yerleşen 7 kişi ile kalabalık bir ortama döndü. Çevremdekiler genel olarak tavuk ve sülünez kullanan insanlardı. Limit gözetmeksizin oltaya takılan herşeyi kovasına atan tipler.
Toplamda 8 adet balık aldım. Hepsi denize iade edildi.
bunlardan 5 tanesi Sillago sihama kisu yani sivriburun gümüş, kalan 3 tanesi sarıkuyruk akya dedikleri balık. tabii yanılıyor olabilirim.
Kullanılan yemler:
Marukyu Power İsome Slim Silikon Kurt 10 cm M PEMBE Marukyu Lrf | Hedef Balıkta
(link)

takım bilgisi etikette mevcut.

IMG-20191013-WA0002.jpg

herkese rastgelsin!!!

Bugün kıyıdan hem keyif hemde yeni aldığım birkaç LRF silikonunu deneme amaçlı yaklaşık iki buçuk saatlik av yaptım. Malum Antalya'da havalar gündüz vakitleri için yavaş yavaş dışarı çıkılabilir derecelere geldi. Gittiğim sahilde yalnız başlayan avım, yarım saat içinde çevreme yerleşen 7 kişi ile kalabalık bir ortama döndü. Çevremdekiler genel olarak tavuk ve sülünez kullanan insanlardı. Limit gözetmeksizin oltaya takılan herşeyi kovasına atan tipler.
Toplamda 8 adet balık aldım. Hepsi denize iade edildi.
bunlardan 5 tanesi Sillago sihama kisu yani sivriburun gümüş, kalan 3 tanesi sarıkuyruk akya dedikleri balık. tabii yanılıyor olabilirim.
Kullanılan yemler:
Marukyu Power İsome Slim Silikon Kurt 10 cm M PEMBE Marukyu Lrf | Hedef Balıkta
(link)

takım bilgisi etikette mevcut.

98357 dosyayı görüntüle

herkese rastgelsin!!!
👍

Back