LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Geçen haftasonu bende baby jig denedim zargana için ama alamadım hiç,
yanımda top arkası yemli yapan bir arkadaş vardı 4-5 tane zargana aldı zarganalar su üstünde görünüyordu oysa balık vardı yani
ltf de zarganaya başka yöntemler de olmalı top arkası yemli yapayım dedim 10 gramlık top bulamadım gemlikte
Bilgi amaçlı paylaşayım , bütün marka jiglerin faydalı olmadığını düşünüyorum zargana avında LRF de . Ben özellikle major craftın tüm modelleri ( 5 ve 7 gr.) ve savage gear'ın flash minnow modelini tavsiye edebilirim .

Geçen haftasonu bende baby jig denedim zargana için ama alamadım hiç,
yanımda top arkası yemli yapan bir arkadaş vardı 4-5 tane zargana aldı zarganalar su üstünde görünüyordu oysa balık vardı yani
ltf de zarganaya başka yöntemler de olmalı top arkası yemli yapayım dedim 10 gramlık top bulamadım gemlikte
Mutlu balıkçılıkta 3 ve 6gr lık toplar gördüm geçenlerde. Belki işinizi görür...

Edit: 10/20 gr lar da eklenmiş 🙂

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Baby jig bende calistiramadim. Ancak hayabusa jackeye ve duo tetra jig marka 5 gr jiglerin pink blue sardine rengi(olmazsa olmaz tek rengim) ile guzel zargana aldim. bunlar dun aldiklarim. Tamami hayabusa ile. Yakalama videolarini yakinda
yukleyecegim. Diger gunlerdeki zargana avlarima ve diger avlara ait fotolarim instagram doktorlrf de yer almaktadir.
IMG-20191021-WA0001.jpg
IMG-20191021-WA0000.jpg

Baby jig bende calistiramadim. Ancak hayabusa jackeye ve duo tetra jig marka 5 gr jiglerin pink blue sardine rengi(olmazsa olmaz tek rengim) ile guzel zargana aldim. bunlar dun aldiklarim. Tamami hayabusa ile. Yakalama videolarini yakinda
yukleyecegim. Diger gunlerdeki zargana avlarima ve diger avlara ait fotolarim instagram doktorlrf de yer almaktadir.99130 dosyayı görüntüle 99131 dosyayı görüntüle
(link)
(link)
(link)
(link)
(link) linklerdeki jig mi acaba?

zargana avında ben canlı solucan ile avlanıyorum ınanılmaz avcı oluyor ve sıfır masraf 🙂

yukleyecegim. Diger gunlerdeki zargana avlarima ve diger avlara ait fotolarim instagram doktorlrf de yer almaktadir.99130 dosyayı görüntüle 99131 dosyayı görüntüle

Maşallah Faruk abi eline sağlık. Çok güzel bi av olmuş. Rastgele..

Back