LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

işin uzmanında tarif lazım 🙂 her malzemeyi kullanan ermeni bir teyze var yaşlıca oda arkadaş heç temizlemeden kullanıyor 🙂 🙂
1 kg civarı iskorpit içi temizlenmiş kafalar atılmayacak 1 orta boy patates 1 orta boy sogan ,isteğe baglı 1 kereviz sapı1 havuç 3 yada 4 dis sarımsak 1 limon beher miktar iki corba kasigi sirke karabiber pul biber ve kimyon katılıp hep beraber kaynatilır, balıklar kılçıktan ayrılır ,tüm pisen malzemeyi blendirdan gecirip bakiklari ekliyoruz sonra terayaginda nane kavurup corbaya kayip karistiriyoruz üzerine dere oto veya maydanoz koyup servis ediyoruz..

1 kg civarı iskorpit içi temizlenmiş kafalar atılmayacak 1 orta boy patates 1 orta boy sogan ,isteğe baglı 1 kereviz sapı1 havuç 3 yada 4 dis sarımsak 1 limon beher miktar iki corba kasigi sirke karabiber pul biber ve kimyon katılıp hep beraber kaynatilır, balıklar kılçıktan ayrılır ,tüm pisen malzemeyi blendirdan gecirip bakiklari ekliyoruz sonra terayaginda nane kavurup corbaya kayip karistiriyoruz üzerine dere oto veya maydanoz koyup servis ediyoruz..
Teşekkürler üstadım en kısa zamanda deniyorum.

Zargana için Hayabusa, baby sardine gibi ufak silikonları çalıştırabilmek için mafsallı jigheadler de diğerlerinin yanında yerlerini aldı.

WhatsApp Image 2019-10-25 at 21.15.07.jpeg

LRF gelen ilk ispendek, bolca hani (15 adet saydım en son), bir kaç zargana 3 adet istavrit derken güzel bir gün oldu.

Nomura Hiro Street 210 10g
Daiwa Caldia LT 2000s
Daiwa UVF EMERALDAS DURASENSOR X8 LD + Si2 #0.4 (8.5 lb)

Sahteler: BALLON DOR 55mm 4.0g 08 BROWN TIGER, Savage Gear Seeker ISP 60mm 8g White Pearl

Dosyalar

• hai.jpeg
    hai.jpeg
    96.7 KB · Okunma: 481
  • levrek.jpeg
    levrek.jpeg
    105.7 KB · Okunma: 462
İlk defa yemeyi deneyeceğim bu iki balık beyaz görünen lahoz denen öbürü hani balığı denen balık bakalım nasılmış 🙂
Okul zamanlari bodrumda yazin avlanirken hani nin buyuklerini alikoyardik.
Fena sayilmaz 🙂
Lagos iyidir fakat hicbir zaman alikoymadik o baligi...
Vicdani limitler olcusunde hep yakala birak yapardik.

SM-N975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back