Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

OmerKara

Yeni Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif

kuruemre

Üye
Adı
Emre
Uzun süre av yapmayan arkadaşımla mırmır deniyelim dedik , çok balık vardı yeterli idi bu kadarı dedik bıraktık . Su berrak ve hafif çalkantılı idi , mümkün oldukça hafif gramlarda hareketli jig head kullanılarak alındı . Ben 1 gram kullandım genelde . Yem olarak berkley ve fujin kullanıldı .
Kamış olarak rapture envy , makine soare , ip olarak duraking 0.4 pe kullanıldı . Daha iri ve güzelleri sizlere denk gelsin.
Tebrikler hocam. Harika av olmuş.

süvaribey

Yeni Üye
Adı
Mustafa Arda Çelik
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Çok sevdiğim abim ve hocam sayesinde aldığım (daha çok silikon+jig head çalışma amacıyla) İnspira 210 0-10 kamışı denemek için merakla meranın yolunu tuttum. Kamışı Daiwa Exceller LT 2000 makinem ile kombinledim gerçekten dengeli oldu. Buda takımın ilk avı ve ilk siftahı oldu. Güzel bir aksiyon yaşattı. Marmara kırsalının akyası diyebilirim eşkinalar için. Yem olarak 3 gr oynar jighead + Berkley Gulp Natural. Misina ise 0.17mm Nippon Ghost.
02C171DD-E3AE-43B8-82E4-F9D08A0B4BEF.jpeg

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler. Güzel bir başlangıç olmuş, devamı daha güzel olur inşallah.

p.saez

Aktif Üye
Adı
Ömer Yavuz Sert
Kan Grubu
O Rh Negatif
Çok sevdiğim abim ve hocam sayesinde aldığım (daha çok silikon+jig head çalışma amacıyla) İnspira 210 0-10 kamışı denemek için merakla meranın yolunu tuttum. Kamışı Daiwa Exceller LT 2000 makinem ile kombinledim gerçekten dengeli oldu. Buda takımın ilk avı ve ilk siftahı oldu. Güzel bir aksiyon yaşattı. Marmara kırsalının akyası diyebilirim eşkinalar için. Yem olarak 3 gr oynar jighead + Berkley Gulp Natural. Misina ise 0.17mm Nippon Ghost. Ekli dosyayı görüntüle 109716
Ardacım tebrik ediyorum, trofeli avların daim olsun.

süvaribey

Yeni Üye
Adı
Mustafa Arda Çelik
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Buda benden gelsin,54cm yaklaşık 1.5 kilo güzel bir levrek ,kamış fujin boreas,makine daiwa fuego 1000d, ip daiwa j braid 0.006mm lider ghost 0.24mm ve yeme gelirsek zip baits fakie dog 9mm 593 rengi.
Çok güzel bir av olmuş. Boreas almadan önce forumdaki yorumlara göz gezdirmiştim. Siz Boreasın Çin malı olduğunu fiyatını hak etmediği tarzında yorumlar yapmıştınız. Sanırım Cinnettic kamışları tavsiye ediyordunuz Fikrinizi değiştiren ne oldu? Merak ettim.

Çaça

Aktif Üye
Kamış: Major Craft New Crostage CRX-802MH/S Hard Rock 244cm 5-30g
Makine: Daiwa Ninja 3000a
Misina: YGK g-soul x8 upgrade 1 PE
Lider: Daiwa Prorex FC Leader Fluorocarbon 0,26
Sahteler: Çeşitli baby jigler, Duo Tetra Works Toto Shad 48S

Deve veya İskender balığı. Mücadelesi hiçbir balığa benzemiyor, kıyıya gelmemek için olağanüstü çaba gösteriyor. Daha irisini ayağımın dibine gelmesine rağmen kıyılatamadım, ağzını yırtma pahasına kendisini kurtardı.
Boy: 39 cm
Ağırlık: 615 gr

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Mustafaalmış

Aktif Üye
Adı
Mustafa Almış
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kamış: Major Craft New Crostage CRX-802MH/S Hard Rock 244cm 5-30g
Makine: Daiwa Ninja 3000a
Misina: YGK g-soul x8 upgrade 1 PE
Lider: Daiwa Prorex FC Leader Fluorocarbon 0,26
Sahteler: Çeşitli baby jigler, Duo Tetra Works Toto Shad 48S

Deve veya İskender balığı. Mücadelesi hiçbir balığa benzemiyor, kıyıya gelmemek için olağanüstü çaba gösteriyor. Daha irisini ayağımın dibine gelmesine rağmen kıyılatamadım, ağzını yırtma pahasına kendisini kurtardı.
Hocam bende aynı şekilde mücadelesine hayranım :D Profil fotomdaki balığı ilk silikona yapıştığında jighead kayaya takıldı sandım bir kaç saniye :) Sonrası tepside zaten. Yemesini en sevdiğim balıktır.

Çaça

Aktif Üye
Hocam bende aynı şekilde mücadelesine hayranım :D Profil fotomdaki balığı ilk silikona yapıştığında jighead kayaya takıldı sandım bir kaç saniye :) Sonrası tepside zaten. Yemesini en sevdiğim balıktır.
Çok balık tuttum, birçoğunun mücadelesinden hangi balık olduğunu anlıyorum artık. Bu balık ise bir başka. Böyle bir mücadele eden balık yok, sanki köpekbalığı çekiyorsun. Hırçın, sert, mücadeleyi hiç bırakmıyor. Küçük ebatlarda olanı bile size büyük balık yakalama hissi veriyor. Seviyorum bu balığı, eti de lezzetli :)