Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tebrikler hocam. Harika av olmuş.Uzun süre av yapmayan arkadaşımla mırmır deniyelim dedik , çok balık vardı yeterli idi bu kadarı dedik bıraktık . Su berrak ve hafif çalkantılı idi , mümkün oldukça hafif gramlarda hareketli jig head kullanılarak alındı . Ben 1 gram kullandım genelde . Yem olarak berkley ve fujin kullanıldı .
Kamış olarak rapture envy , makine soare , ip olarak duraking 0.4 pe kullanıldı . Daha iri ve güzelleri sizlere denk gelsin.
Ardacım tebrik ediyorum, trofeli avların daim olsun.Çok sevdiğim abim ve hocam sayesinde aldığım (daha çok silikon+jig head çalışma amacıyla) İnspira 210 0-10 kamışı denemek için merakla meranın yolunu tuttum. Kamışı Daiwa Exceller LT 2000 makinem ile kombinledim gerçekten dengeli oldu. Buda takımın ilk avı ve ilk siftahı oldu. Güzel bir aksiyon yaşattı. Marmara kırsalının akyası diyebilirim eşkinalar için. Yem olarak 3 gr oynar jighead + Berkley Gulp Natural. Misina ise 0.17mm Nippon Ghost. Ekli dosyayı görüntüle 109716
Çok güzel bir av olmuş. Boreas almadan önce forumdaki yorumlara göz gezdirmiştim. Siz Boreasın Çin malı olduğunu fiyatını hak etmediği tarzında yorumlar yapmıştınız. Sanırım Cinnettic kamışları tavsiye ediyordunuz Fikrinizi değiştiren ne oldu? Merak ettim.Buda benden gelsin,54cm yaklaşık 1.5 kilo güzel bir levrek ,kamış fujin boreas,makine daiwa fuego 1000d, ip daiwa j braid 0.006mm lider ghost 0.24mm ve yeme gelirsek zip baits fakie dog 9mm 593 rengi.
Güzel bir av olmuş bereketli olsun@tardu Abi çok teşekkür ederim, müsait zamanda seni de beklerim![]()
Hocam bende aynı şekilde mücadelesine hayranımKamış: Major Craft New Crostage CRX-802MH/S Hard Rock 244cm 5-30g
Makine: Daiwa Ninja 3000a
Misina: YGK g-soul x8 upgrade 1 PE
Lider: Daiwa Prorex FC Leader Fluorocarbon 0,26
Sahteler: Çeşitli baby jigler, Duo Tetra Works Toto Shad 48S
Deve veya İskender balığı. Mücadelesi hiçbir balığa benzemiyor, kıyıya gelmemek için olağanüstü çaba gösteriyor. Daha irisini ayağımın dibine gelmesine rağmen kıyılatamadım, ağzını yırtma pahasına kendisini kurtardı.
Çok balık tuttum, birçoğunun mücadelesinden hangi balık olduğunu anlıyorum artık. Bu balık ise bir başka. Böyle bir mücadele eden balık yok, sanki köpekbalığı çekiyorsun. Hırçın, sert, mücadeleyi hiç bırakmıyor. Küçük ebatlarda olanı bile size büyük balık yakalama hissi veriyor. Seviyorum bu balığı, eti de lezzetliHocam bende aynı şekilde mücadelesine hayranımProfil fotomdaki balığı ilk silikona yapıştığında jighead kayaya takıldı sandım bir kaç saniye
Sonrası tepside zaten. Yemesini en sevdiğim balıktır.