Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben de alamıyordum sizin gibi.İnternetten silikon ile istavrit avlayanların verdiği aksiyonları izledim.Bir gün sonra meraya koştum aksiyon vererek balık alabilmiştimBugün lrf ile ilk avımı yaptım ama birşey elde edemedim. Saat 5 den 10 a kadar dinlenmeleri çıkarırsak 4 saat kadar at çek yaptım ama bir vuruş bile alamadım. Silikon, Jig ve Deep diver kullandım.
Bugün aynı şekilde akşam saatleride atış yaptım 4 saat kadar. 1 vuruş haricinde hiçbirşey olmadı. Oda nasıl oldu neydi hiç anlamadım. Sanırım balıklar bu zamanlarda baya az ve küçük.Ben de alamıyordum sizin gibi.İnternetten silikon ile istavrit avlayanların verdiği aksiyonları izledim.Bir gün sonra meraya koştum aksiyon vererek balık alabilmiştim![]()
Ben aylardır atıyorum, daha düzgün vuruş alamadım 3-5 vuruşu saymazsakBugün 2. günümdü ve hiç vuruş alamadım. Farklı farklı yerlerde farklı yemlerle denedim ama değişen birşey olmadı. Çabama heyecan yaşamak adına en azından bir vuruş beklerdim. Bu durum bugünlerde olan birşey mi yoksa yanlış yapmığım birşeyler mi var.