Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yine gürpınar büyükçekmece arası bugün 12.30-16,00 arası. Sonuç fotoğrafta pek bereket yoktu 3-4 tane de gümüş balığı takıldı hepsi suya iade.
20210416_133346.jpg

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yine büyükçekmece gürpınar arası 3-4 saat takıldım. 1 lapin, 2 ispari ile avı bitirdim. ve sürekli silikona dadanan gümüş balıklarından bıktım insanlar çapariyle büyük küçük demeden gümüş baliklarını kovalarına doldurdu. Aldığım tüm balıklar suya iade. Suyun temiz dibin ufak taşlık olduğu yerlerde pek balık alamazken biraz daha kayalık yosunlu takılma riski olan yerlerde daha iyi balık olduğunu gözlemledim. Ve merayı tanımak lafı çok doğru sanırım saatlerce attigim bölgede sadece 1 lapin alırken, ta gecen yıl bir gece baya ispari aldığım yere yakın bir yerde 5 dakikada 2 ispari aldım ama av saatim sonlandığı için devam etmedim. Orada inanılmaz vuruş vardı ve kesmedi. Yani bazı balıklar belli bölgelerde hep oluyor demekki. Bu ispariler isomemi yine mahvetti😀 biraz fujin babyworm atsamda pek oralı olmadılar. 1,8 gram jighead ve pembe isome ile avlandım.
20210427_154550.jpg
20210427_153315.jpg
20210427_120529.jpg

Adı
hakan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
http://instagr.am/p/COLiASWrZmO/
bu da benim av raporum.
istavrit neredeyse bir karış. ıskarmoz’u salmak istiyordum ancak 3’lü iğnenin 2 kancası alt çeneye çok iyi yerleştiğinden daha fotoğraflarken bile kanamaya başlamıştı. çıkarırken de bayağı zarar gördü. iskorpit suya iade.

shimano vengeance 210cm 3-15
daiwa fuego 1000 lt
caperlan tx8 0.08
daiwa prorex 0.20

ashishkumarji

Yeni Üye
I think we have proven that horse mackerel, garfish and scorpionfish can be caught. I've only bought horse mackerel until now vidmate mobdro

Son düzenleme:

ilkererkan

Yeni Üye
Adı
İlker erkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Emirgan sahili lrf için uygun mudur?

Geblooooo

Yeni Üye
Adı
Emin
Bugün lrf ile ilk avımı yaptım ama birşey elde edemedim. Saat 5 den 10 a kadar dinlenmeleri çıkarırsak 4 saat kadar at çek yaptım ama bir vuruş bile alamadım. Silikon, Jig ve Deep diver kullandım.

Godric1461

Aktif Üye
Adı
Akın
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugün lrf ile ilk avımı yaptım ama birşey elde edemedim. Saat 5 den 10 a kadar dinlenmeleri çıkarırsak 4 saat kadar at çek yaptım ama bir vuruş bile alamadım. Silikon, Jig ve Deep diver kullandım.
Ben de alamıyordum sizin gibi.İnternetten silikon ile istavrit avlayanların verdiği aksiyonları izledim.Bir gün sonra meraya koştum aksiyon vererek balık alabilmiştim 🙂

Geblooooo

Yeni Üye
Adı
Emin
Ben de alamıyordum sizin gibi.İnternetten silikon ile istavrit avlayanların verdiği aksiyonları izledim.Bir gün sonra meraya koştum aksiyon vererek balık alabilmiştim 🙂
Bugün aynı şekilde akşam saatleride atış yaptım 4 saat kadar. 1 vuruş haricinde hiçbirşey olmadı. Oda nasıl oldu neydi hiç anlamadım. Sanırım balıklar bu zamanlarda baya az ve küçük.

Geblooooo

Yeni Üye
Adı
Emin
Bugün 2. günümdü ve hiç vuruş alamadım. Farklı farklı yerlerde farklı yemlerle denedim ama değişen birşey olmadı. Çabama heyecan yaşamak adına en azından bir vuruş beklerdim. Bu durum bugünlerde olan birşey mi yoksa yanlış yapmığım birşeyler mi var.

ugryy

Aktif Üye
Adı
Uğur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugün 2. günümdü ve hiç vuruş alamadım. Farklı farklı yerlerde farklı yemlerle denedim ama değişen birşey olmadı. Çabama heyecan yaşamak adına en azından bir vuruş beklerdim. Bu durum bugünlerde olan birşey mi yoksa yanlış yapmığım birşeyler mi var.
Ben aylardır atıyorum, daha düzgün vuruş alamadım 3-5 vuruşu saymazsak :(.