Evet o taraflar🙂Büyükçekmece tarafından mı aldınız?
Evet o taraflar🙂Büyükçekmece tarafından mı aldınız?
O bölgelerde bi jenaratör firmasının özel bir arazisi var. O firmanın yöneticileri ve onların arkadaşları, üst düzey LRF ekipmanlarıyla gelip avlanıyorlar. Dev granyöz, minekop, levrek avladıklarını biliyorum. Bi kaç fotoğraf gördüm gözlerime inanamadım. İğrenç kokan silikonlar kullanıyolar. Gece sabahlamak bazen çok faydalı olabiliyo.Evet o taraflar🙂
Hiç duymamıştım öyle bir yer aslında ben 2.5 sezondur falan lrf yapıyorum ve ilk defa ispendek geldi ben gürpınar taraflarında takılıyorum bu taraflarda nadirde olsa denk gelebiliyor ama granyöz, minekop falan haberim bile yok🙂O bölgelerde bi jenaratör firmasının özel bir arazisi var. O firmanın yöneticileri ve onların arkadaşları, üst düzey LRF ekipmanlarıyla gelip avlanıyorlar. Dev granyöz, minekop, levrek avladıklarını biliyorum. Bi kaç fotoğraf gördüm gözlerime inanamadım. İğrenç kokan silikonlar kullanıyolar. Gece sabahlamak bazen çok faydalı olabiliyo.
Aklında olsun oralarda rapala pek iş yapmaz. Silikon sahteler al kendine. 8-9cm lik silikon balıklar (glow sarı,pembe), Kokulu solucanlar al.Hiç duymamıştım öyle bir yer aslında ben 2.5 sezondur falan lrf yapıyorum ve ilk defa ispendek geldi ben gürpınar taraflarında takılıyorum bu taraflarda nadirde olsa denk gelebiliyor ama granyöz, minekop falan haberim bile yok🙂
Ben zaten normalde rapala kullanmıyorum levrekte dişli de hedefim değil dün su karısınca gümüşler ziplayınca sahteye döndüm normalde isome vs silikonlarla dip ve taş balıklarını hedefliyorum levrek vs kovalamak bana göre degil😀Aklında olsun oralarda rapala pek iş yapmaz. Silikon sahteler al kendine. 8-9cm lik silikon balıklar (glow sarı,pembe), Kokulu solucanlar al.
nerenin istavriti bu ölmeyi unutmuş 🙂)istavrit
saroz 🙂nerenin istavriti bu ölmeyi unutmuş 🙂)
Tebrik ederim 3 saate tek kamış için 80 parça gayet güzel bir rakam. hele Fujin Curvey ile. Bir ısınamadım o jigheadeKocaeli - yarımca
21:45 / 12:45 arasında alındı. Yaklaşık 80x
Kamış; raijin - makine: fuego 1000 ip; fujin aji 0.05
Fujin curvy jighead - babyworm beyaz kuyruk bitimi hırsızlı