Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu da bir diğer ufaklık. Bunu da aksiyon soran yeni arkadaşlara örnek olması adına koyayım dedim.
Dip balıkları için ben bu şekilde aksiyon veriyorum. Mırmır, eşkina, karagöz vs. Ufak ufak 2-3 zıplatma ve boşluk alma şeklinde. Vuruş gelince bekliyorum balık yemi almazsa çok ufak bir sarım yapıyorum, tepki yoksa aksiyona devam ediyorum.

Bu da bir diğer ufaklık. Bunu da aksiyon soran yeni arkadaşlara örnek olması adına koyayım dedim.
Dip balıkları için ben bu şekilde aksiyon veriyorum. Mırmır, eşkina, karagöz vs. Ufak ufak 2-3 zıplatma ve boşluk alma şeklinde. Vuruş gelince bekliyorum balık yemi almazsa çok ufak bir sarım yapıyorum, tepki yoksa aksiyona devam ediyorum.

Ders niyetine Yeni başlayan lara örnek

Hem tebrikler
Hem teşekkürler

Birde istavrit için alalım bir dahakine Tam olsun
😉

Tekrar teşekkürler arkadaşlar adına

Ders niyetine Yeni başlayan lara örnek

Hem tebrikler
Hem teşekkürler

Birde istavrit için alalım bir dahakine Tam olsun
😉

Tekrar teşekkürler arkadaşlar adına

Erkan hocam istavrit için çekim yapmayı çok denedim ama gece çekimleri çok kötü olduğu için yüklemedim.
Müsait bir zamanda aksiyonu göstermek adına gündüz videosu çekmeye çalışırım. İstavritte yemi dibe indirdikten sonra kamış ucununu sürekli titreterek orta hızda sarım yapıyorum. Su sığ ise kamışı suya paralel tutuyorum, derin ise kamış ucunu 45 derece acı ile suya doğru tutuyorum.

Emeğinize sağlık, çok faydalı paylaşımlar. Daha irileri rastgelir inşallah.

Merhabalar Adana, Mersin kıyılarında duo poco poco tarzı usamı popper tarzı sahtelerle lüfer kofana levrek gibi balıkları kovalayabılır mıyım?
Şimdiden teşekkürler

Back