Spin Fishing
Aktif Üye
Ben de çok memnun oldum. İnşallah 🙂Tanıştığıma memnun oldum her zaman beklerim 🙂 bir dahakine çay sözüm olsun 😉
Ben de çok memnun oldum. İnşallah 🙂Tanıştığıma memnun oldum her zaman beklerim 🙂 bir dahakine çay sözüm olsun 😉
Merhaba Arkadaşlar yeni başladım lrf ye bir soru kafama takıldı 🙂 Kokulu silikon yerine Güzelce silikon şeklinde kesilmiş kalamarı jig heade takıp av yapılabilir mi ?
Tabii ki yapılabilir ama canlı yemin avantajı olduğu kadar dezavantajları da çok.Merhaba Arkadaşlar yeni başladım lrf ye bir soru kafama takıldı 🙂 Kokulu silikon yerine Güzelce silikon şeklinde kesilmiş kalamarı jig heade takıp av yapılabilir mi ?
Geçen hafta Beykoz tarafındaydım. LRF ile istavrit tutuyordum baktım çok güzel izmarit tutuyorlar. birinden yem rica edip tek köstekli bir izmarit takımı yaptım. yem olarak midye taktım takımı attım 5 gr bir ağırlıkla daha dibe batarken bile istavrit atlıyordu. zor bela istavritlerden fırsat bulup dibe indirdiğim oltaya 3 tane izmarit alabildim. izmarit avı LRF kamış ile gerçekten aşırı zevkli zaten eskiden beri izmarit avını sevmişimdir. eskiden odun sopası gibi kamışla bile zevk verirdi 🙂
Hayırlı günler... Üsküdar fujin silikon yem satan bir bayii bilen var mı? İnternette bulamadım da...
Eyvallah erkan abi. Bende garipsedim açıkçası kimsede yok. Ne bilim kudos 5 6 çeşit yem var aslında elimde. Övüldüğü kadar varsa iki çeşitte bundan olsun diye düşündüm. Balık nazlı iken iş yapar gibi düşündüm ama henüz bu yorum için erken sanırım halen test ediliyor🙂Bildiğim kadarı ile üsküdarda yok
Pazarlama stratejisi ile ilgili sıkıntı sebebiyle henüz kimse almamış yada alamamış.
Ama internetten alabilirsiniz
Fiyatlar standart zaten
bende denemek için 1 paket aldım
O gün hiç balık yoktu zaten iki balık geldi oda fujin e gelmedi ( fazlada denemedim )
Bu akşam denemeyi düşünüyorum biraz
@Hamdi Yardımcı olabilir belki 😉
Fujin Baby Worm 5.2 cm Floating LRF Silikonu FUJIN Lrf Silikonları | Hedef Balıkta