Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bildiğim kadarı ile üsküdarda yok
Pazarlama stratejisi ile ilgili sıkıntı sebebiyle henüz kimse almamış yada alamamış.
Ama internetten alabilirsiniz
Fiyatlar standart zaten
bende denemek için 1 paket aldım
O gün hiç balık yoktu zaten iki balık geldi oda fujin e gelmedi ( fazlada denemedim )
Bu akşam denemeyi düşünüyorum biraz

@Hamdi Yardımcı olabilir belki 😉

Fujin Baby Worm 5.2 cm Floating LRF Silikonu FUJIN Lrf Silikonları | Hedef Balıkta
Abi ne yaptın ?... Denemeler nasıl gitti. Fujin ler iş yaptı mı? En önemlisi balık var mıydı 🙂

Abi ne yaptın ?... Denemeler nasıl gitti. Fujin ler iş yaptı mı? En önemlisi balık var mıydı 🙂
Dün maalesef çok verimsizdi, balık çok seyrek olmasına rağmen, bolca vuruş a rağmen balık az di , vuruşların sebebi ise boyut , bolca kraca vardı yskalananlardan çoğunu geri attım , ama samandırali ile çıkan tek kraca ya bile sevinen milletimiz var,

Kokusuz ve fujinden verim alamadım bunun sebebi fazla şans vermemem olabilir ama isome yi istavrit te seviyorum iş yapıyor her halükarda , Birde çabuk deforme olmasa tadından yenmeyecek,

Beklemedeyiz
Farklı meralsr denemeye devam
😉

Dün maalesef çok verimsizdi, balık çok seyrek olmasına rağmen, bolca vuruş a rağmen balık az di , vuruşların sebebi ise boyut , bolca kraca vardı yskalananlardan çoğunu geri attım , ama samandırali ile çıkan tek kraca ya bile sevinen milletimiz var,

Kokusuz ve fujinden verim alamadım bunun sebebi fazla şans vermemem olabilir ama isome yi istavrit te seviyorum iş yapıyor her halükarda , Birde çabuk deforme olmasa tadından yenmeyecek,

Beklemedeyiz
Farklı meralsr denemeye devam
😉
Eyvallah abim teşekkür ederim. Diğer avlar için şimdiden bereketli olsun...

Gelip dibe dalıp sabote edicem seni. Maksat merayı patlatmayalım🙂

Zaten patlak
Gündüz işsizler ve emekliler capari
Akşam samandiracilar , araya kaynayacagiz

Kötü olan millet minnacık eşkina ları tutup seviniyor çoğu yerde 🙁 Her merada )

Adem abim inersen haberleşelim😉

Zaten patlak
Gündüz işsizler ve emekliler capari
Akşam samandiracilar , araya kaynayacagiz

Kötü olan millet minnacık eşkina ları tutup seviniyor çoğu yerde 🙁 Her merada )

Adem abim inersen haberleşelim😉
Önce bi Hedef Balık'a gidip fujin ve isome almam lazım. Sonra her yer Paris🙂

Şu sıralar üsküdar iş yapmiyor. Metro ile ulaşımı rahat olan yerlerde avlanan abiler iletişime geçebilir mi. Emin olun iyi av arkadaşıyımdır. Zaten toplamda derslerimden birkaç kez anca gidebileceğim. Çok da başınızı ağrıtmam 🙂

Back