Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Biraz fazla yumuşak bir kamış. Atış erimi benim çok hoşuma gitmedi. Fakat başlangıç için yeterli.Okuma Deadringer 228, 1- 8 gr kamış satın aldım, Bu kamış kullanıcılarından yorum alabilir miyim?Lrf için artı ve eksi yönleri nelerdir?
keşke okuma fuel spin alsaydın 0-8 atarlı 135 liraya aldım 400 liraya aldığım nomura kamıştan daha iyiOkuma Deadringer 228, 1- 8 gr kamış satın aldım, Bu kamış kullanıcılarından yorum alabilir miyim?Lrf için artı ve eksi yönleri nelerdir?
bulabilirsen okuma fuel spin kamış okuma ceymar cxt 10 makine kamış 135-150 lira arasında satılıyor makine 250 -320 lira arasında satılıyor ben bu şekilde bir takım yaptım çok memnunumSelamlar abilerim/kardeşlerim Bursa/gemlik ilçesinde avlanıyorum genel olarak lrf ye geçiş yapmak istiyorum tavsiye edebileceğiniz başlangıç olarak fiyat performans ürünleri nelerdir 400-500 tl bütçe ile yardım ederseniz sevinirim.
Merhaba bu dediğin fiyatlar çok yükseldi , senin dediğin fiyatlardan en az 100 tl daha yüksek şu an fiyatlar.bulabilirsen okuma fuel spin kamış okuma ceymar cxt 10 makine kamış 135-150 lira arasında satılıyor makine 250 -320 lira arasında satılıyor ben bu şekilde bir takım yaptım çok memnunum
bu sene maltepe civarı lrf de bir tuhaf, ben de her gişimde tavalık istavrit alırdım dolgudan ama bu sene hep boş , dipte de bir şey yok ...Arkadaşlar İstanbul'da (özellikle Anadolu yakası Maltepe Kartal civarı) lrf istavrit hiç vermiyor 3-4 kere gitttim bir tane 1-2 kiraça aldım. Balık mı yok yoksa bende mi bir sıkıntı var acaba?)
Hocam bu ido iskelesinin sol tarafindan Cevahir otele gelmeden oralarda atıyorum bu ara ama tık yok. Ilginc gidesim gelmiyor biraz daha mı havalar soğusa öyle mı gitsem acep?bu sene maltepe civarı lrf de bir tuhaf, ben de her gişimde tavalık istavrit alırdım dolgudan ama bu sene hep boş , dipte de bir şey yok ...