Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi akşamlar kardeş öncelikle hayırlı uğurlu olsun . insallah Dillim döndükçe yardımcı olayım . öncelikle havalar soğuduktan sonra mirmir biraz daha açığa gider . ama gece kırmızı pembe turuncu bazen simlivyesil ile balık alırsın özellikle azman boylarda istsveitler denk geliyor avlandığı bölge neresi öncelikle eğer marmara ise inan Lrf süper bisey. Jig head silikon marka model çok ben berkley silikon ve cultiva değişik modeller kullanıyorum şimdi şunu al bunu alma diyemem ama sen elindeki marka Modelleri şöyle en azından ona gore bir durum değerlendirelim inan bi iş çok zevkli ama malzeme al al bitmez .

İyi akşamlar kardeş öncelikle hayırlı uğurlu olsun . insallah Dillim döndükçe yardımcı olayım . öncelikle havalar soğuduktan sonra mirmir biraz daha açığa gider . ama gece kırmızı pembe turuncu bazen simlivyesil ile balık alırsın özellikle azman boylarda istsveitler denk geliyor avlandığı bölge neresi öncelikle eğer marmara ise inan Lrf süper bisey. Jig head silikon marka model çok ben berkley silikon ve cultiva değişik modeller kullanıyorum şimdi şunu al bunu alma diyemem ama sen elindeki marka Modelleri şöyle en azından ona gore bir durum değerlendirelim inan bi iş çok zevkli ama malzeme al al bitmez .

Teşekkür ederim okumanın 3-15 gr atar 185 Cm dawia speedfire 20 lik makine 18 lik floracarbon misina

Abiler iyi akşamlar bu lrf avcılığı yeni merak saldım.ve malzemelerini temin ettim.ilk avlandığım gün öğlen vakitleri 3 adet iri mırmır aldım ve ilgim ve merakım dahada arttı fakat sonraki denemelrimde bir vuruş dahi alamadım benim amatörlüğümden kaynaklanıyor olabilir.sizlerin tecrübelerinizden yararlanmak isterim.merak ettiğim gece hiç denemedim ve internette gece daha verimli olurmuş.peki gündüz mırmır yakaladığı pembe 5 Cm lik silikon kutlarım gece karanlığında etkili olurmu.silikon ve jigghead önerilerinde çok önemli benim için.teşekkür ederim.
Serkan bey ;
Sizin için güzel bir başlangıç olmuş 3 mırmırın gelmesi...
Biraz araştırma yaptıysanız,jighead ve silikonların sonu,yeteri yok bu disiplinde.
Jighead olarak Cultiva'nın normal ve glow serisi 6no-8no iğneli 1,5gr'dan - 3,5gr 'a kadar olanları...
Silikon yemler ; başlangıç olarak Mebaru Aji Worm Pembe,Beyaz,Simli sarı,Simli yeşil,Simli açık pembe...
Reins ve İma markaları...
Koku esanslı silikonlarda BERKLEY GULP tavsiye ederim.

Back