Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaz ayları geliyor , LRF ile tatlı su'da ( kırmızı benekli , turna) - tuzlu su'da ( istavrit , iskorpit , eşkina, karagöz ) becere bilirsem yakalamak niyetindeyim 🙂
Orta segment bir kamış almayı düşünüyorum , orta sert ve fast actionlu
Üst kısımda yazdığım hedef balıklar için ekipman ihtiyacı'da var
Önerilerinizi bekliyorum , rastgelsin ...

Serdar hocam uygun ve üzmeyecek bir kamış diyorsan tuzlu için saydığın hedef balıklar için bence favorite White bird gayet güzel ve sağlam bir kamış. alıp ta pişman olan görmedim. bende 3 sene oldu hala daha severek kullanıyorum.

favorite White bird kamıs fast aksıyonu sahıp degıl malesef gecenlerde deneme ımkanım oldu cok yumusak bır kamıs benım pek hosuma gıtmedı acıkcası birde
(link)ast ozellıgı var gecenlerde denedım gayet basarılı geldı bana lakın urun madaın chıne benı o dusunduruyor sadece 🙁

favorite White bird kamıs fast aksıyonu sahıp degıl malesef gecenlerde deneme ımkanım oldu cok yumusak bır kamıs benım pek hosuma gıtmedı acıkcası birde
(link)ast ozellıgı var gecenlerde denedım gayet basarılı geldı bana lakın urun madaın chıne benı o dusunduruyor sadece 🙁
hedef balıklara göre söyledim abi. silikon ağırlı çalışılacaksa favorite yeterli. ama baby jig ya da sahte kullanılacaksa o zaman işler değişir.

hedef balıklara göre söyledim abi. silikon ağırlı çalışılacaksa favorite yeterli. ama baby jig ya da sahte kullanılacaksa o zaman işler değişir.

kardesım bende lrf kamıs arayısı ıcersındeyım sılıkon kullanıcam bende zaten bızım buralarda baby jıg calısmıyor ıstavrıt pek rabet gostermıyor daha cok kurt verımlı calısıyor surf kamıslardan gelen bır hastalık sanırım sert aksıyonlu kamısları daha cok sevıyorum esnek kamıs atıs esnasında u seklınde esneyınce pek hosuma gıtmıyor gecenlerde favorite denedım 5 gr jıg head ıle atıs esnasında bana cok esnıyor geldı yumusak bır kamıs bıza extra fast lazım 🙂

Yaz ayları geliyor , LRF ile tatlı su'da ( kırmızı benekli , turna) - tuzlu su'da ( istavrit , iskorpit , eşkina, karagöz ) becere bilirsem yakalamak niyetindeyim 🙂
Orta segment bir kamış almayı düşünüyorum , orta sert ve fast actionlu
Üst kısımda yazdığım hedef balıklar için ekipman ihtiyacı'da var
Önerilerinizi bekliyorum , rastgelsin ...

PRO MARINE SALTY RUGGER MEBARU KAMIŞ 73L - 0,5 - 7 gr uygun olabilir. Kullananlar memnun.

Vural kardesim savage gear kamislar da meyd in çayna 😉

Vural LRF işi tam bize göre 🙂 geçenler'de spinle dişli avlarken yanıma biri geldi LRF ile bir balık aldı resmen zevkin dibine vurdu 🙂🙂 bir'de demez mi abi kofana tutsam bu kadar keyif almazdım:islik::islik:

Solpara' yı ben de kullanıyorum, gayet memnunum tavsiye ederim.

Pek çok ürünün üretim yeri Çin. Önemli olan Çin'de üretilmiş olması değil; Çin malı olmamasıdır bence. Burada da marka devreye giriyor sanırım. Yani itibarlı markalar zaten nerede üretirse üretsin kaliteli ürün üretiyor. Örneğin savage gear. Bence de çok takılmayın üretim yerine. Bu arada savage gear'in aksiyonu medium to fast.

Back