Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mesela buna bakın, hepsi haberleşmiş gibi aynı fiyata çekmiş. Ve gerçekten çok yüksek fiyat. Arada bir tanesi normal yükseltmiş fiyatı.
(link)

Ufak bir düzeltme yapayım, firmalar anlaşıp ta aynı fiyatı yazmıyorlar ,

Aslında alışveriş sitelerinde kullandıkları programdan kaynaklı olarak fiyatı almasını istediği yerden inspira için örnek vermişsiniz , Cengizin sitesinden direkt fiyat alıp gerekiyorsa güncelleme yapıyorlar maalesef.
Külli zarar indirim denk getirmek gerekecek yada kupon bonus falan filan
İşimiz zorlaştı iyicene .

Allah kolaylık versin hepimize

Mesela buna bakın, hepsi haberleşmiş gibi aynı fiyata çekmiş. Ve gerçekten çok yüksek fiyat. Arada bir tanesi normal yükseltmiş fiyatı.
(link)
Bu ve bunun gibi bilinen markaların Türkiye'deki tek distribütörü bu politikayı bayilere ve müşterilere uygulayan.

Yavaş yavaş bir çok bayi kur fiyatlarını sabitlemeye başladı. Çoğu yerde 400 lira civarına çıkan exceler kamışı dün bir arkadaşa 250 liraya aldık. Bursa'da bir abimiz doları 4.5 euro'yu 5.5'ta sabitledi, fiyatlar normalde otomatik güncelliyordu, kuru sabitleyince sitede güzel fırsatlar oluştu. Reklam olmasın diye buradan site yazmıyorum...

Ben sizin gibi düsünmüyorum. O kadar da acimasiz olmayin. Bu saticilar bu urunleri getirmese ne yapicaz? Elindeki mali ne zaman alirsa alsin guncel kur ile satmaz ise kâr edemez. Isteyene detayli anlatabilirim.
Not:Saticilar ile uzaktan yakindan alakam yoktur. 🙂
Bir malın alışı 15 tl ise 25 tl ye satar kar yapar. Satılmadan önce aldığı ürün zamlanır alışı 25 olursa ve o ürünü 25e satarsa kar yapamaz. Birdaha aldığında 25 den alır 35-40 a satar. Hee o sırada 25 e aldığı ürünün satılmadan alışı 15 e düşerse 25 den satmaz nasıl olsa alırken 15 e alcam diye... Yani mal kaçtan alınırsa üzerine kar koyulur ve öyle satılır. Etik olanı budur. Matematiği belli.. Geçen gün domates alıyorum adam zamlamış.. Hayırdır dedim dolar uçtu diyo.. Ulen dolarla domatesin alakası nedir. Fırsatçılık bu tür şeyler.. Bunun başka bir açıklaması olamaz..

Bu günler dostu düşmanı tanıma günleri. Bu tür tüketici dostu gözüken ama fırsatçılık yapan firmaları paylaşalım, ona göre kim dost kim düşman anlarız ileride alışverişimizi ona göre yaparız. Önceden alınmış mallara zam yapmak hiç etik değil. Hele birde döviz kurunu bahane edip döviz inince yine fiyatları tepede bırakmak hiç olacak iş değil...
sonuna kadar katılıyorum boykot ediceksin almıyacaksın birazda toplum olarak birlilte haraket etmeyi öğrenmek lazım. Herkes cocuğuna çoluğuna ekmek götürüyor amenna lakin fırsatçıda olmayacaksın haksız elde edilen kar bile haramdır bana göre

BzW9rD.png

Geçen hafta Shimano Kairiki aldığım mağaza internet sitesine bu başlığı yazmış.Bir kaç ürünü kontrol ettim Alaris 20 hala 129 TL ye satılıyor n11 deki popüler mağazalardan bazıları 175 TL yapmış.Kudos 1-7 gr kamışı 170 TL olarak satmaya devam ediyorlar diğer mağazalar 240 TL yapmışlar.

Back