Merhaba ben genelde forumdaki arkadaşların abilerin yorumlarını okuyup fikir edinmeye çalışıyorum okuduğum yorumlar içinde sürekli olumsuz yorumlar yazan bir tek sensin bence bakış açını değiştirmelisin insanlar sadece balık tutmak için bu ladar para harcamıyor stres atmak eğlenmek için bu hobiyle ilgileniyor. insanların sohbetini bozmanın şevkini kırmanın sana hiç bir faydası olmaz...Bence hiç masraf yapma zira anadolu yakasında balık tükendi.
(link)Neyse karar verdim , Nomura Hiro street 0-10 gram atarlı kamışa, makina olarak da okuma inspira 20 sipariş edicem ,ip olarak Shimano kairiki 0,8 300 mt , şuan elim de olan takımıda çok değer verdiğim bir dostuma Doğum günü hediyesi edicem. Toplam ağırlık 296 gram 114 gram kamış 182 gram makina , dengesinin tam olacağını düşünüyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@hasannakyuz ben de hiro street 0 6 gr ve okuma 20 kombinasyonu var. memnunum ama genel olarak LRF sitilini tam verimli kullanamadım. Bu nedenle tavsiye verip, yönlendirecek düzeyde deneyimim olmadı.
Neden solid olanını tercih edeceksiniz.Bu akşam Erkan abimin Lrf takımını kullandım major craft craft new crostage onun ki tabular olanı solid olanını direk alıcam müthiş bir kamış ,
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Neden solid olanını tercih edeceksiniz.