Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lrf ile av yapan var mı şu sıralar?
İstanbul çevresi organizasyonlara varım🙂
6 ay oldu seti toplayalı daha bir jig head sıpıtmışlığım yok🙁

İstanbul'da bir kaç yerde tutuluyormuş. Bunlardan biri Yenikapı sanırım ama tehlikeli gitmeyin diye bir kaç yorum okumadım değil😱

Şu an bizim sektör durgun olduğu için rahatım ama balık olmadığı için yerimden kıpırdamadım. İlk LRF avım olacağı için bana katlanabilirseniz ben yapılacak her türlü programa uyarım👍

Yok mu forumda fujin boreas 230 1-15 Gr atarlı lrf kamışı kullanan ? Bu kamışın 1 Gr hassasiyetini merak ediyorum . Şuan bu özelliklere sahip başka kamış bulamadım .

Hocam ayni durumdayim. Kullanan birileri yorum yapsa da gidip alsam diye hazir bekliyorum. Benim merakim ise 12-14 gr su ustu sahteler ile wtd aksiyonu iyi mi 🙂

Fujin Boreas kullanmadım ama o kadar geniş aralıktaki bir kamışın 1-2 gr gibi düşük ağırlıklarda yeterince hassas olacağını düşünmüyorum. Aynı değerlerde major craft'ın üst segment kamışları da var ama ben onları bile tercih ederken düşünürüm açıkçası. Bence o kamışın verimi için alt limit 4-5 gr olması lazım. Ben 0.6-10 gr solpara ile 1.5 gr altına indiğimde hissiyat kayboluyor.

makro fish kokulu lrf silikonları (10 adet) bir türk firma üretim yapmış kokulu silikon fiyatı 15tl

denemek için sipariş verecegim bakalım neye benziyor(resim Volkan Paydaş ustamdan alıntıdır) bire bir ürünün resmidir

(link)
88922 dosyayı görüntüle

İnşallah verimli olur. Havalar isinmaya baslasin cok lazim olacak 🙂

Back