Lrf Makine Önerisi

Fluorocarbon makinede tavsiye etmem kesinlikle (fluorocarbon kaplı ise olur). Şu an 0.07mm ip ile kullanıyorum memnunum. Daha önce Shimano Tournament 0.18 sarmıştım sıkıntı yaratmadı. Tavsiyem ince 0.16-0.18mm misina.
Dediğin ölçülerde flouro karbon kaplama angel kiss var av bayiinde görüp bi inceleyim.

FC misinayı sadece lider yapmakta kullansan daha mantıklı olur abi .
Forumda genel görüş hep şok leaderin kullanılması yönünde avcılığı görünmezliği vs...artırdığı için edindikleri tecrübelere hepsine saygılıyım.leader siz av yapmak istediğim için iyi bi misina bakıyorum o büyük trofe gelip bizi bulmaz balık popülasyonu zaten her geçen gün azalmakta.inşallah düzelir

arkadaşlar peki 7-35 gr atarı olan bir kamışla lrf yapılabilir mi? 7-35 kamış iş yapar mı? Yapılabilirse ne kadarlık jighead ya jigler bu iş için uygundur?

arkadaşlar peki 7-35 gr atarı olan bir kamışla lrf yapılabilir mi? 7-35 kamış iş yapar mı? Yapılabilirse ne kadarlık jighead ya jigler bu iş için uygundur?
Bende zamanında çok araştırmıştım , fakat ne kadar hafif ağırlık atarsan o kadar başarılı özellikle istavrit avında .

Siz araştırmışsınız, hem ucundan lrf hem de spin yapabileceğim atar ne olmalı?İki kamış almak istemiyorum şimdilik.
Lrf de çok hafif ağırlıklar kullanıldığı için aynı aksiyonu ve aynı hissiyatı vermiyor. Lrf de 0.8 Gr lardan bahsediliyor. Silikon atmak hafif kullanmak istiyorsanız ona göre jighead yada kistırma kurşun kullanabilirsiniz ama lrf gibi olmuyor ...

Siz araştırmışsınız, hem ucundan lrf hem de spin yapabileceğim atar ne olmalı?İki kamış almak istemiyorum şimdilik.
spin ve light spin derseniz olurdu ama spin ve lrf aynı kamışla eziyetten başka bir şey olmaz. balık yakalayamazsınız demiyorum yanlış olmasın illa ki yakalarsınız ama sizi lrfden soğutmaktan başka işe yaramaz. ikinci el kamışlara bakmanızı öneririm çok büyük paralar dökmenize gerek yok. şu an tükenmiş gözüküyor ama bu ürünün fiyatı hem uygun hem de sizi üzmeyecek bir lrf kamışı (link)

Back