Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf Makine Önerisi

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Fluorocarbon makinede tavsiye etmem kesinlikle (fluorocarbon kaplı ise olur). Şu an 0.07mm ip ile kullanıyorum memnunum. Daha önce Shimano Tournament 0.18 sarmıştım sıkıntı yaratmadı. Tavsiyem ince 0.16-0.18mm misina.
Dediğin ölçülerde flouro karbon kaplama angel kiss var av bayiinde görüp bi inceleyim.

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
FC misinayı sadece lider yapmakta kullansan daha mantıklı olur abi .
Forumda genel görüş hep şok leaderin kullanılması yönünde avcılığı görünmezliği vs...artırdığı için edindikleri tecrübelere hepsine saygılıyım.leader siz av yapmak istediğim için iyi bi misina bakıyorum o büyük trofe gelip bizi bulmaz balık popülasyonu zaten her geçen gün azalmakta.inşallah düzelir

retiikulum

Üye
arkadaşlar peki 7-35 gr atarı olan bir kamışla lrf yapılabilir mi? 7-35 kamış iş yapar mı? Yapılabilirse ne kadarlık jighead ya jigler bu iş için uygundur?

hbcizmeci

Yeni Üye
Adı
Hüseyin Burak ÇİZMECİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
arkadaşlar peki 7-35 gr atarı olan bir kamışla lrf yapılabilir mi? 7-35 kamış iş yapar mı? Yapılabilirse ne kadarlık jighead ya jigler bu iş için uygundur?
Bende zamanında çok araştırmıştım , fakat ne kadar hafif ağırlık atarsan o kadar başarılı özellikle istavrit avında .

Poseidon Mehmet

Aktif Üye
Adı
Mehmet Can
Kan Grubu
O Rh Pozitif
O zaman light spin veya spin alıp carolina rig yapabilirsiniz. Fakat carolina rig tekniğinde sahte balık aksiyonu veremez. Silikon yapabilirsiniz. Hangi şehirdesiniz?

hbcizmeci

Yeni Üye
Adı
Hüseyin Burak ÇİZMECİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Siz araştırmışsınız, hem ucundan lrf hem de spin yapabileceğim atar ne olmalı?İki kamış almak istemiyorum şimdilik.
Lrf de çok hafif ağırlıklar kullanıldığı için aynı aksiyonu ve aynı hissiyatı vermiyor. Lrf de 0.8 Gr lardan bahsediliyor. Silikon atmak hafif kullanmak istiyorsanız ona göre jighead yada kistırma kurşun kullanabilirsiniz ama lrf gibi olmuyor ...

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Siz araştırmışsınız, hem ucundan lrf hem de spin yapabileceğim atar ne olmalı?İki kamış almak istemiyorum şimdilik.
spin ve light spin derseniz olurdu ama spin ve lrf aynı kamışla eziyetten başka bir şey olmaz. balık yakalayamazsınız demiyorum yanlış olmasın illa ki yakalarsınız ama sizi lrfden soğutmaktan başka işe yaramaz. ikinci el kamışlara bakmanızı öneririm çok büyük paralar dökmenize gerek yok. şu an tükenmiş gözüküyor ama bu ürünün fiyatı hem uygun hem de sizi üzmeyecek bir lrf kamışı Port Fish Wily Nash 210cm 1-10 gr LRF Kamışı|Port Fısh|