Lrf misina önerisi

Ryuji de olabilir kardeşim. Bu misina hakkında da olumsuz yorum duymadım. Daiwaya yakın zamanda bakmamıştım stokladığım için misinalarımı, epeyce pahalılanmış. O zaman sen fiyat performans olan ryuji ürününden devam edebilirsin. Sadece şuna dikkat et, ryuji 25 metre 225 tl daiwa da 50 metre o da 500 küsür lira. Aslında aynı hesaba gelecek küçük bir farkla. Bütçene göre ryuji alırsın, zaten lider 3 metre kadar ancak bağlanıyor ipin önüne.
25 metre de pek kısa süre gitmez diye düşünüyorum kaya midye falan zarar vermediği sürece şu aralar baya savruk harcamalar yaptım ondan biraz sıkıştım ilerde daha uzunlarına bakarım teşekkür ederim.

Şu an tekrar baktım ipi ve lideri inceltme kararı aldım.

Ana ip olarak:(link)

Lider ise:daiwa seçebilirim ama çok pahalı diye babam laf edebilir o yüzden ryuji baktım (link) ve ya babam laf etmezse bunu alacağım (link)

Bu tarz ipler ve markalar gerçek kalınlık değerini vermez. 0.6 mm diye alacağınız ip 0.6 pe yani en az 0.12 mm. Lrfde erim ve hissiyat için ip çok önemli japon markalarından şaşmamanız gerek. Unitika seaguar toray momoi varivas sunline gosen gibi iplerden birini tercih etmeniz gerekir. Avladiginiz baliklara göre 0.2 0.3 pe kalinliginda olabilir. İpten tasarruf olmaz.

Seaguar Lure Edition PE 4 Örgü LRF İp Misina 150mt Multi Color İp - Örgü Misinalar Seaguar (link)

MC Dangan Braid İp DBL4 PE LRF İp Misina 150m Pink İp - Örgü Misinalar Major Craft (link)

Bütçeniz dahilinde 2 adet ip önerisi tercihen 0.3 pe lider olarak önüne ipin çekerinden biraz az herhangi bir misinayı bağlayabilirsiniz veya sahtekutum da ıntech markasını alabilirsiniz üzmez

İp lrf de önemsiz gözükse de yeni başlayan biri için aslında en önemli ve üstünde durulması gerek konudur ucuz ip surf avında tolere edilir spin avında tolere edilir fakat lrf avında sizi displinden ve hatta hayattan soğutur erim istediğiniz gibi olmaz düşük gr da hissiyat olamaz en büyük sorun kuş gözü olma ihtimali çok yüksektir.
Yukarıda paylaştığım ipler giriş seviyesi iplerdir daha altı lrf de zulüm olur..

perch falan işinden biraz vaz geçtim istavrit odaklı olmak istiyorum ama bazen eşkina falan denerim belki küçük
seçtiğim ipler şöyle

Ana ip:(link)

Lider:(link)
Kartal bölgesinde attığım için bu şok lideri seçtim sizce nasıl iyi mi yanlışım var mıdır

Back