Lrf Sahte Çalışmalarım. Sizce Çalışır Mı? Devam

Tebrik ederim çok güzel bir çalışma olmuş.

Epoxy olarak ne kullanıyorsunuz acaba?
biraz geç gördüm kusura bakmayın. vaktim varsa epoxy(n11 den alınma arc 150 ve 152) yok ise yanında dondurucu spreyi olan yapıştırıcıları spreyi kullanmadan uyguluyorum. sprey yapıstırıcıyı bulanık hale getiriyor. bilginiz olsun.

biraz geç gördüm kusura bakmayın. vaktim varsa epoxy(n11 den alınma arc 150 ve 152) yok ise yanında dondurucu spreyi olan yapıştırıcıları spreyi kullanmadan uyguluyorum. sprey yapıstırıcıyı bulanık hale getiriyor. bilginiz olsun.

Estağfirullah, cevap ve bilgi için teşekkür ederim.

Araştırdığım kadarıyla polyster reçine ve epoksi reçine kullanılıyor bu tür uygulamalar için. Ucuz olan polyster reçine uzun sürede kuruyan bir malzeme olduğundan (saatler mertebesinde) hızlı kuruyan UV kürlü epoksi reçine daha çok tercih ediliyor.
Ancak UV kürlemeli epoksi reçine bulmakta zorlanıyorum. Amazon.com'da Loon marka epoksi reçine var ama kargosu bedelinden fazla tutuyor.
Yurtiçi muadilini henüz bulamadım.

bu silikon işine bayadır araştırıyorum internette ve ınstagramda bu elemanı gördüm dedim ki şu kalıp işini bir abime sorim tornacı kalıpçı bana dediği 500 tl civarını bulur dedi ondanda soğudum yav arkadaş bu memlekette herşeymi çıkmaza girer

Dosyalar

• Screenshot_20180915-030407.png
    Screenshot_20180915-030407.png
    238.6 KB · Okunma: 50
Güzel çalışmaların var, tebrikler
İşe yarayacağını düşünüyorum

Güzel çalışmaların var, tebrikler
İşe yarayacağını düşünüyorum
Sn moderatörüm benden bahsediyor iseniz resimdeki kalıp bana ait değil sadece böyle birşey yapma girişiminde bulunmak istedim ama kalıp fiyatını duyunca şok oldum. ama adamlar cayır cayır silikon üretiyor bireysel hemde güzel bir hobby kendi ürettiğin silikonlarla avlanmakta ayrı bir keyif verir

Kalıbı da kendiniz çıkarın, hazır almayın.. Kalıp alma ile ilgili de bir çok video mevcut.

Back