Lrf Sahte Çalışmalarım. Sizce Çalışır Mı? Devam

Ve iki parçalı el yapımı sahtem ile ilk balıgımı aldım. Hem de ne balık. Sahtenin de ilk balığı benimde ilk yakaladigim yakışıklı. İlk mirmirimi 21 inde 3 parca olarak almistim. O gazla 23 un de de 21-01.15 arasi lrf de silikon ile mirmira çalıştım. Vurus dahi alamayınca belgi zargana alırım hemde sahtemi denemiş olurum deyip sahteyi denemeye karar verdim. Ilk atışta bu yakışıklı bindi. Mucadele adrenalin tavan yapti. Inanilmazdi. Kafa atışları kıyıya yaklaştığında kuyruk hareketleri ile suyu köpük köpük yapması muhteşemdi. Yorulan balığı dalga yardımı ile kıyıya aldım. İkinci dalgada biraz daha kıyıya çıkarttım. Sonra ipten kaldırmaya kalkınca 0.12 shimano aspire floro dayanmadı sahte bağlantı yerinden koptu. Bende direk uzerine atladim ama zaten mecali kalmadığından hateket dahi edemedi. Uzunca bir süre kendimi gelemedim. Eller ayaklar tutmadı. Sonraki bir kac atista sahtemizi de denizde bıraktık. Oysa o sahteyi duvara asmak isterdim. Tek elle tuttuğum fotoda sahte biraz gözükmekte.79085 dosyayı görüntüle 79086 dosyayı görüntüle79083 dosyayı görüntüle 79082 dosyayı görüntüle 79081 dosyayı görüntüle 79084 dosyayı görüntüle

Takım Bilgisi
Shimano Soare SS 259 cm 1 -10 gr
Shimano Vanquish C3000
Ip Shimano Kairaiki 0.07 pe
Leader Shimano Aspire 0.12
Sahte kendi el yapımım
Maaşallah...
Ellerinize sağlık. Allah şevkinizi daim etsin...

Back