Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF Takım ve İp misina Önerisi

omerozer

Yeni Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba. Daha önce sürekli surf takımı ile av yapıyordum ve LRF disiplini ile avlanmaya merak saldım. Aklımdaki LRF takımım şu şekilde;

Kamış: Ryuji Infinity Fuji O 2.30m 1-15gr 2P LRF Kamış - Fiyatı, Yorumları
Makine: Ryuji Infinity 2000 S Lrf Olta Makinesi - Fiyatı, Yorumları
Misina: ???

Takımı bu şekilde oluşturdum ancak sizce iyi bir kombinasyon olmuş mu?
İp misina hakkında bilgim olmadığı için de sizden öneri bekliyorum. Hedef balıklarım mırmır, istavrit vb.
BÜTÇE ORTALAMA 1500 ₺

Son düzenleme:

oulgen

Yeni Üye
Adı
Özkan Ü.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selamlar, çok daha tecrübeli kişiler yardımcı olacaktır, fakat istavrit ve mırmır için bence 1-15 aralığı çok geniş, makina da fazla büyük, bahsettiğiniz set sanki light spin olmuş gibi.
Aji takım daha mantıklı olabilir, 0.5-5 veya 6 gram atar aralığı, 500 lük veya en fazla 1000 lik bir makina daha doğru bir tercih olacaktır.
Rasgele...

omerozer

Yeni Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selamlar, çok daha tecrübeli kişiler yardımcı olacaktır, fakat istavrit ve mırmır için bence 1-15 aralığı çok geniş, makina da fazla büyük, bahsettiğiniz set sanki light spin olmuş gibi.
Aji takım daha mantıklı olabilir, 0.5-5 veya 6 gram atar aralığı, 500 lük veya en fazla 1000 lik bir makina daha doğru bir tercih olacaktır.
Rasgele...
Bazen de lüfer için kaşık atmak istediğimden bu atar aralığını tercih ettim ama dediğiniz gibi 0.5-5 gram atarlı kamış ve küçük bir makine tercihi yapıp lüferden vazgeçmem daha mı doğru olur?

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Hangi bölgede av yapıyorsunuz hocam