LRF Takımı

Tepki
16
Ödül
13
İyi akşamlar ben lrf takımı almak istiyorum bana yardım edermisiniz almak istediğim set bu Dolphin Rorck LRF Kamışı 0-8 gr atarlı 2.10 m( 170 cm boyum var 1,80 mi tercih etsem kararsız kaldım) makina okuma azaki 20 lik misina olarak da okuma ft braided 0.115 yada 0,133 bu set beni idare eder mi daha çok barajlarda avlanıcam kızılkanat ve alabalık olarak yardımlarınız için teşekkür ederim önerilerinize açığım 300-350 tl arasıda bütcem var

İyi akşamlar ben lrf takımı almak istiyorum bana yardım edermisiniz almak istediğim set bu Dolphin Rorck LRF Kamışı 0-8 gr atarlı 2.10 m( 170 cm boyum var 1,80 mi tercih etsem kararsız kaldım) makina okuma azaki 20 lik misina olarak da okuma ft braided 0.115 yada 0,133 bu set beni idare eder mi daha çok barajlarda avlanıcam kızılkanat ve alabalık olarak yardımlarınız için teşekkür ederim önerilerinize açığım 300-350 tl arasıda bütcem var
Kendi boyun ile olta boyunun ne alakası var anlayamadım 🙂, LRF takımı maks300 gram. 1.8 seçme 2.10 al tekneden atacaksan 1.8 olabilir.

Kendi boyun ile olta boyunun ne alakası var anlayamadım 🙂, LRF takımı maks300 gram. 1.8 seçme 2.10 al tekneden atacaksan 1.8 olabilir.
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim daha rahat atmak ve gidecegim yerler çok geniş bir yer olmadığı için daha rahat atarım diye düşünmüştüm 0-8 çok mu hafif kalıyor diye düşünmüyor değilim sizce albastarın o set olarak sattığı lrf mi alayım yoska yukarda yazdıklarımı mı

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim daha rahat atmak ve gidecegim yerler çok geniş bir yer olmadığı için daha rahat atarım diye düşünmüştüm 0-8 çok mu hafif kalıyor diye düşünmüyor değilim ama 2-10 kamış uyguna bulmakta zor gibi biraz o dediğim set yukarda 330tl ben eğer uyguna 2-10 atarlı kamış öneriniz varsa alabilirim
0-8 bende iyidir 1-10 kamış ile 10 gram atmadım şuan.
Kıyıdan kesinlikle 2.10 öneririm , 1.8 de olur fakat mesafe düşer ve taş var ise takılma oranı artar.

0-8 bende iyidir 1-10 kamış ile 10 gram atmadım şuan.
Kıyıdan kesinlikle 2.10 öneririm , 1.8 de olur fakat mesafe düşer ve taş var ise takılma oranı artar.
cevabınız için teşekkür ederim yazmış olduğum set hakkında düşünceleriniz nedir birde alabalık tutarken 0-8 atarlı kamışla 3 numara kaşık yorar mı kamışı cünkü 2-12 ile 0-8 arasında gidip geliyorum 2-10 da set olarwk bulmk zor

cevabınız için teşekkür ederim yazmış olduğum set hakkında düşünceleriniz nedir birde alabalık tutarken 0-8 atarlı kamışla 3 numara kaşık yorar mı kamışı cünkü 2-12 ile 0-8 arasında gidip geliyorum 2-10 da set olarwk bulmk zor
Set dediğin hazır satılan olta seti mi paket olarak ?Eğer böyle ise zarara girersin kendin topla setini.
3 numara kaşık yormaz. Ben kıyıdan tuzlu suda avlanıyorum o yüzden bilgim kısıtlı.
3 gram kaşığı 0.8 ile rahatça atarsın.
Alabalaık için tecrübeliler yardımcı olur.

Set dediğin hazır satılan olta seti mi paket olarak ?Eğer böyle ise zarara girersin kendin topla setini.
3 numara kaşık yormaz. Ben kıyıdan tuzlu suda avlanıyorum o yüzden bilgim kısıtlı.
3 gram kaşığı 0.8 ile rahatça atarsın.
Alabalaık için tecrübeliler yardımcı olur.
Yukarda yazdığım seti tek tek alsam da hemen hemen aynı fiyata geliyor ya öneriniz varsa söyleyebilir misiniz

Yukarda yazdığım seti tek tek alsam da hemen hemen aynı fiyata geliyor ya öneriniz varsa söyleyebilir misiniz
Wily nash 1-10
Okuma aira 20 kullanıyorum.Makine F/P ürünü.Kamış sanırım artık satılmıyor.
İkisi toplam 300Tl’ye yakın geliyoe.

Wily nash 1-10
Okuma aira 20 kullanıyorum.Makine F/P ürünü.Kamış sanırım artık satılmıyor.
İkisi toplam 300Tl’ye yakın geliyoe.
evet baktım bulamadım peki başka öneriniz varmıdır benim aklımda da 1-10 kamıslar var ama işte fiyat olarak biraz yüksek geliyor benim için, yukarıdaki set işimi görür mü

evet baktım bulamadım peki başka öneriniz varmıdır benim aklımda da 1-10 kamıslar var ama işte fiyat olarak biraz yüksek geliyor benim için, yukarıdaki set işimi görür mü
Deniz de kıyıdan bir çok balık aldım , oldukça hassas.Benim işimi çok iyi görüyor fakat tek kullandığım kamış ve makine bu.Daha iyisi şudur desek yalan olur.
Bütçene göre olanı al yada markette eline tut hoşuna gideni al.
150-200 Fiyat arası al bütçen düşükse aşmaya gerek yok.

Back