Lrf takımım nasıl ?

Bütçe 700 800TL arasıysa bence fujin sniper güzel bir tercih olur

Ben yardımcı olayım bütçen ne kadar
şuan aria 20 i iade verdim als 20 alıcam okuma wave power 0-8 kamış iyimi kötümü anlayamadım 2.13 boyunda als 20 yi alıp koyucam gine bi spin kamış alırsam ona als 20 uyar diye düşünüyorum kamışve als 20 nin lf ve spin performansı hakkındaki görüşünüzü söyerlseniz güzel olur

şuan aria 20 i iade verdim als 20 alıcam okuma wave power 0-8 kamış iyimi kötümü anlayamadım 2.13 boyunda als 20 yi alıp koyucam gine bi spin kamış alırsam ona als 20 uyar diye düşünüyorum kamışve als 20 nin lf ve spin performansı hakkındaki görüşünüzü söyerlseniz güzel olur
Als20 light spin için az gelir lrf makinesi . Hem light spin hem lrfde kullanmak istiyorsan shimano FX 2500 tipi bir makine tercih etmen daha doğru olur .

Silikon ile avlanacaksan ideal. Esnek bir kamış. Fuel spin modelinden çok az daha sert. Halkalarına dikkat etmek lazım. Bakımsız bırakırsan oksit yapar.

ileri zamanlarda inşallah bütce şuanlık bu
Lrf için okuma wave power 2.13 0-8 e nediyorsunuz?

Sorusunun üzerine yazmıştım bunu. Bütçeniz zaten daha yukarısını kaldırmıyorsa alacağınız kamışa da yorum yapmak bana düşmez, o fiyatta çok alternatif olmadığı düşünülürse hayırlı olsun demmek düşer

Back