Enes __Bozkuş
Yeni Üye
- Tepki
- 2
- Ödül
- 5
Bütçe 700 800TL arasıysa bence fujin sniper güzel bir tercih olur
şuan aria 20 i iade verdim als 20 alıcam okuma wave power 0-8 kamış iyimi kötümü anlayamadım 2.13 boyunda als 20 yi alıp koyucam gine bi spin kamış alırsam ona als 20 uyar diye düşünüyorum kamışve als 20 nin lf ve spin performansı hakkındaki görüşünüzü söyerlseniz güzel olurBen yardımcı olayım bütçen ne kadar
Als20 light spin için az gelir lrf makinesi . Hem light spin hem lrfde kullanmak istiyorsan shimano FX 2500 tipi bir makine tercih etmen daha doğru olur .şuan aria 20 i iade verdim als 20 alıcam okuma wave power 0-8 kamış iyimi kötümü anlayamadım 2.13 boyunda als 20 yi alıp koyucam gine bi spin kamış alırsam ona als 20 uyar diye düşünüyorum kamışve als 20 nin lf ve spin performansı hakkındaki görüşünüzü söyerlseniz güzel olur
Lrf için okuma wave power 2.13 0-8 e nediyorsunuz ?Als20 light spin için az gelir lrf makinesi . Hem light spin hem lrfde kullanmak istiyorsan shimano FX 2500 tipi bir makine tercih etmen daha doğru olur .
Silikonda var aklımda jig de yaparım diye düşünüyorum galiba tasmalamam daha zor olurSilikon ile avlanacaksan ideal. Esnek bir kamış. Fuel spin modelinden çok az daha sert. Halkalarına dikkat etmek lazım. Bakımsız bırakırsan oksit yapar.
Bilmiyorum kullandığım bir kamış değil biraz daha çıkarsan fujin daha iyi bir seçim olabilirLrf için okuma wave power 2.13 0-8 e nediyorsunuz ?
ileri zamanlarda inşallah bütce şuanlık buBilmiyorum kullandığım bir kamış değil biraz daha çıkarsan fujin daha iyi bir seçim olabilir
(link)
Lrf için okuma wave power 2.13 0-8 e nediyorsunuz?ileri zamanlarda inşallah bütce şuanlık bu
Alaris 20 ye geçtimKaç killo çeker bilmiyorum ama makineye pek güvenmeyin cünkü baslangıç tan bille alt Bir makine imkanınız varsa iade edip alaris almanızı öneririm