Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Satılık Lrf Taķımı

PolatA.

Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Arkadaşlar Spin takımı kurmuş olmam ve il değişikliğinden dolayı ekipmanlarimi satıyorum. Uygun fiyata sattigimi düşünüyorum.
Kamış: Savage gear ccs 226cm 5-12gr atarli
Makine: Daiwa legalis lt 2000d 68cm sarimli 185 gr
Makinenin üzerinde altinda mono misinadan dolgu yaparak üzerine 0.10mm 8x sufix ip misina sarılıdir. Sistemi toplamda 5 yada 6 avda kullandim. Urunlertertemiz olmakla birlikte herhangi bir kusuru bulunmamaktadır. Urunler sifirdan farksizdir. her avdan sonra itina ile temizlenmistir. Makineyi aliexpress den aldigimdan dolayi uygun satmaktayim. Kullanmis oldugum sahteleri, jig ve kaşığında fotograflarini cekmis bulunmaktayım. Sistemi toplam olarak satmayi düşünüyorum.
Kamış Fiyati: 375 TL
Makine Fiyati: 350 TL
Kutuda bulunan ( kagitta yazili olan) urunler: 400 TL
Toplam urunlerin fiyati : 1.100 TL olarak belirledim.
Urunlerin hepsini alana rapala kutusunu, 0.25mm kalinliginda lider (30m nin yaklasik 3m sini kullandim), fujin yummy sandworm turuncu ve mor olani hediye edilecektir.
Fiyatlari uygun olarak yazdim piyasada bu urunleri toplamak isteseniz kutuda bulunan urunler en uygunu yazilarak 525tl, kamış 510 tl makine 350 tl ve toplam 1400 tl ye toplanacak ve hediye ettigim urunler ile misinayi da eklersek 1500-1600 tl yi bulacaktir. Pazarlik payim bulunmaktadir. herkese rastgelsin.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

PolatA.

Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Kagitta yazilan urunleri eklemeyi unutmusum kusura bakmayin.

Ekli dosyalar

PolatA.

Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Arkadaşlar ilan güncel olup
Kamış:350 tl
Makine:325 tl dir.
Urunleri ayri ayri satabilirim. Kamış i bazuka ile makineyi kutusunda istenilen yere kargo aliciya ait olarak gönderebilirim. Iki urun birlikte 650 tl son fiyatdir.

PolatA.

Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Kamış satılmış bulunmaktadır. Makine ve sahtelerin satışı devam etmektedir.

PolatA.

Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Kamışın satışı iptal olup ilan günceldir. Kamış ve makinenin toplam fiyati 650 tl dir.

PolatA.

Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ilan günceldir kamış+makine nin fiyati 600 tl dir acil satılık dir, kamış bazuka da makine kutusunda gönderilmektedir, ikiside 10 uzerinden 10 durumdadır.

PolatA.

Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
ilan günceldir, deviri yüksek spin makinasi ile takas olabilir.

PolatA.

Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
ustadlar ve arkadaslar ilan günceldir, makine + kamış 575 Tl tüm ürünlerin fiyati ise 900 tl dir, cok uyguna indigimi dusunerek teklif verecek arkadaslar sifir urunlerin fiyatlarini gozeterek desin, elimdeki urunlerin sifirdan farki 5 av görmüş olması gerisi sifirdan farksız, oltasi suda olan herkese rastgelsin...