Lrf Ye Ben De Başlayacağım

Kesinlikle katılıyorum. En iyi mırmır avımı LRF takımıma yılan dili takım modifiye ederek yaptım. Dediğiniz gibi LRF de amaç en ufak balıktan en büyük hazzı almak. Mamun, boru kurdu, teke vb. ne bulursanız takın iğnenin ucuna. İste beklemeli ister aksiyonla avlanın. Yeter ki o balık o iğneye yakalansın 🙂
Katılıyorum 🙂

Bende yemli avlarımı spinle yaptım bu sezon gerçekten harika oluyor 🙂 2-3 kiloluk minekop veya kiloluk karagöz geldiğinde kalama sesi mi aksiyon mu hepsi oluyor

çok sevdiğim bir arkadaşımda çanakkalede lüfer ve palamut avını LRF ile yapıyor düşünün iri bir lüfer yakalandığında sanki kuzu çekiyormuşçasına bir his oluyordur

işte bu sebebten dolayı LRF bana da ilgi çekici gelmeye başladı

tabi önce takip sonra yatırım 🙂

Merhaba ,

Lrf setimi , spine alternatif olsun diye gaza gelip 2 sene önce aldım ama aldıgım yaz sezonu boyunca bir kere bile kullanmadım . Sonra geçtiğimiz yaz "bunlarıda aldık , dur bir deneyelim neyin nesiymiş" diyerek istavrite gittim . Bu kadar keyifli olacagını hiç tahmin etmezdim 🙂 Peşinden bir kaç mırmır denemesinde de balık alınca , şimdi hevesi olan arkadaşlara tavsiye ederim . Benim gibi canlı yemle ugraşmayı sevmeyen biriyseniz , balığa da çok vakit ayıramıyorsanız lrf idealdir . Akşam sahil boyu yürüyüş havasında hem vakit geçirirsiniz hemde balık yakalarsınız .

48 hs tetraworks benimde çok istediğim bir sahte.Uygun görürseniz 1 adedini bana aldıgınız fiyattan verebilir misiniz ? Bende kendime lrf takımı diziyorum.

Back