Lrf Ye Ben De Başlayacağım

Hayırlı olsun. Kullandıktan sonra ilk izlenimlerinizi bekliyorum

Biliyorum yedek kamış alırsan buyo birazdaha uzun tut ve makine içinde benim görüşüm sarım kapasitesi biraz düşük hafif dalgalı havalarda sahte ve ip senin sarımından önce kıyılıyor. 68-73 kadar yolu var bence sarım kapasitesinin 😉

Soare makineye aldığım ip çok ince olduğundan rüzgara karşı sorun çıkabilecek ortamlarda misina kullanmak için yedek kafa aldım.

Bu kafa için de deneme amacıyla bu işte çok övülen iki misina aldım. İki ayrı misina almamın nedeni denemekti.

İkisi de makineye sarılmayacak kadar berbat misinalar. Çin malı çok daha ucuz aynı çapta misinalar 4-4.5 kg da kopuyorken Stroft düğümsüz 0.5-0.8 kg da Sufix 0.7-0.9 kg da kopuyor.

Geçen ay Stroft alan bir arkadaş, dikiş ipliği daha sağlam diyerek uyarmıştı, fakat ben aynı ambalaja konulmuş sahte veya aşırı beklemiş olana denk gelmiş olabilirsin demiştim.

Misinaları geri göndermeyip çöpe attım. Haftaya Burhaniye çöplüğünde bulabilirsiniz.
Birinin eline geçmesin diye yoksa yaksa mıydım?

1.jpeg

@Horozbina Aynı duyguları paylaşıyoruz sanırım. Ben de daha LRF disiplininde av yapmadım. Takım 6 aydır öyle yatıyor. 700 tl yem masrafı şimdiden yaptım bile👎

Soare makineye aldığım ip çok ince olduğundan rüzgara karşı sorun çıkabilecek ortamlarda misina kullanmak için yedek kafa aldım.

Bu kafa için de deneme amacıyla bu işte çok övülen iki misina aldım. İki ayrı misina almamın nedeni denemekti.

İkisi de makineye sarılmayacak kadar berbat misinalar. Çin malı çok daha ucuz aynı çapta misinalar 4-4.5 kg da kopuyorken Stroft düğümsüz 0.5-0.8 kg da Sufix 0.7-0.9 kg da kopuyor.

Geçen ay Stroft alan bir arkadaş, dikiş ipliği daha sağlam diyerek uyarmıştı, fakat ben aynı ambalaja konulmuş sahte veya aşırı beklemiş olana denk gelmiş olabilirsin demiştim.

Misinaları geri göndermeyip çöpe attım. Haftaya Burhaniye çöplüğünde bulabilirsiniz.
Birinin eline geçmesin diye yoksa yaksa mıydım?

88811 dosyayı görüntüle
Ben de (link) konuyu takibe almış rapor bilgi birşeyler çıkar mı diye bekliyorum. Meğer usta başka disiplinlere kaçmış

@Horozbina Aynı duyguları paylaşıyoruz sanırım. Ben de daha LRF disiplininde av yapmadım. Takım 6 aydır öyle yatıyor. 700 tl yem masrafı şimdiden yaptım bile👎

Malzeme alma konusunda kendinizi frenleyemiyorsanız lrf'den uzak durun. Elimdeki binlerce liralık malzeme yetmezmiş gibi son bir ayda 600-700 lira da ben gömdüm 🙂

Bende dusuk sarimli, hafif bir makine arayisi icindeyim.. kamis isini hallettim.. birkactane de kokulu yem aldim mi tamamdir..

Back