semmelweis
Daimi Üye
Sıcak fırsatlar da hissettim bir an kendimi...Makaira alindi tesekkurler konu kapatilabilir.
Sıcak fırsatlar da hissettim bir an kendimi...Makaira alindi tesekkurler konu kapatilabilir.
Selam peki azores 430 3 parça yı kaç metre atabiliyordunuz açeba?bende daha iyi alternatifi olduğu için caparide pek kullanmadım ama nadir de olsa kullandığımda her işimi görmüştü fiyat performans kamısıydı
Potenza supercore alacaksanız tamam ama diğerleri beş para etmez , potenza kırmış biri olarak söylüyorum bunuÇok teşekürler ilgilendiniz için.Bu arada vega potenza premium da benim ilgimi çekti.bu üçün arasındayım.
Atıştaki tek unsur kamış değil misinada önemli Ama en önemlisi kullanıcı , okuma salinayla inanılmaz mesafelere ulaşan kişiler gördümAzores 430 kaç metre uzağa atabiliyor açeba?
Atıştaki tek unsur kamış değil misinada önemli Ama en önemlisi kullanıcı , okuma salinayla inanılmaz mesafelere ulaşan kişiler gördüm
Nasıl kırdınız ?Potenza supercore alacaksanız tamam ama diğerleri beş para etmez , potenza kırmış biri olarak söylüyorum bunu