Makinaya Misina Sarımı Hakkında

egemenozbeyli

Aktif Üye
Tepki
150
Ödül
53
Merhaba arkadaşlar
Makinaya ip misina sarma konusunda bir sıkıntım var
oltasarimi.jpg

Gördüğünüz gibi arka tarafa yığdı ipi ön taraf boşluk kaldı.
Başta düğümü arka tarafa atıp ordan sarım başlatmıştım acaba hatam burdan mı kaynaklanıyor

Merhaba arkadaşlar
Makinaya ip misina sarma konusunda bir sıkıntım var
oltasarimi.jpg

Gördüğünüz gibi arka tarafa yığdı ipi ön taraf boşluk kaldı.
Başta düğümü arka tarafa atıp ordan sarım başlatmıştım acaba hatam burdan mı kaynaklanıyor
Makinanın markası modeli nedir

Egemen bey, kafayi cikardiginizda mil uzerindeki pullardan bir tanesini eksilterek tekrar sariniz. Boylelikle makra kafasi biraz daha asagida kalacak ve daha duz bir sarim elde edeceksiniz.

Egemen bey, kafayi cikardiginizda mil uzerindeki pullardan bir tanesini eksilterek tekrar sariniz. Boylelikle makra kafasi biraz daha asagida kalacak ve daha duz bir sarim elde edeceksiniz.
Kafayı çıkarıp ilk düğümü bu sefer arkaya değil öne attım ve sarmayı denedim, daha güzel bir sarım oldu.
Demekki düğümün yeri bile etkiliyor

Kafayı çıkarıp ilk düğümü bu sefer arkaya değil öne attım ve sarmayı denedim, daha güzel bir sarım oldu.
Demekki düğümün yeri bile etkiliyor
Düğümün yeri sizin fotoğrafınızdaki kadar kötü bir sarıma neden olmaz. Normal kullanımda düzgün sarım yapan bir makineye ip sararken ipin geldiği makarayı çok gevşek bırakarak sararsanız ipi kafanın arkasına toplanır. Çok sıkarak sararsanız öne toplanır. Sanırım 2 sarımınız arasında böyle bir fark olabilir.

Back