Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Makinaya Misina Sarımı Hakkında

egemenozbeyli

Aktif Üye
Adı
Egemen
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar
Makinaya ip misina sarma konusunda bir sıkıntım var

Gördüğünüz gibi arka tarafa yığdı ipi ön taraf boşluk kaldı.
Başta düğümü arka tarafa atıp ordan sarım başlatmıştım acaba hatam burdan mı kaynaklanıyor

Mektupla

Daimi Üye
Merhaba arkadaşlar
Makinaya ip misina sarma konusunda bir sıkıntım var

Gördüğünüz gibi arka tarafa yığdı ipi ön taraf boşluk kaldı.
Başta düğümü arka tarafa atıp ordan sarım başlatmıştım acaba hatam burdan mı kaynaklanıyor
Makinanın markası modeli nedir

Fatalbooz

Aktif Üye
Adı
Onur bozkus
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Egemen bey, kafayi cikardiginizda mil uzerindeki pullardan bir tanesini eksilterek tekrar sariniz. Boylelikle makra kafasi biraz daha asagida kalacak ve daha duz bir sarim elde edeceksiniz.

egemenozbeyli

Aktif Üye
Adı
Egemen
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Egemen bey, kafayi cikardiginizda mil uzerindeki pullardan bir tanesini eksilterek tekrar sariniz. Boylelikle makra kafasi biraz daha asagida kalacak ve daha duz bir sarim elde edeceksiniz.
Kafayı çıkarıp ilk düğümü bu sefer arkaya değil öne attım ve sarmayı denedim, daha güzel bir sarım oldu.
Demekki düğümün yeri bile etkiliyor

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kafayı çıkarıp ilk düğümü bu sefer arkaya değil öne attım ve sarmayı denedim, daha güzel bir sarım oldu.
Demekki düğümün yeri bile etkiliyor
Düğümün yeri sizin fotoğrafınızdaki kadar kötü bir sarıma neden olmaz. Normal kullanımda düzgün sarım yapan bir makineye ip sararken ipin geldiği makarayı çok gevşek bırakarak sararsanız ipi kafanın arkasına toplanır. Çok sıkarak sararsanız öne toplanır. Sanırım 2 sarımınız arasında böyle bir fark olabilir.