MAKINE VE KAMIS fıyatı

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Tepki
1,220
Ödül
113
Merhaba arkadaslar bı konuda fıkrınızı almak ıstıyorum malum av yaparken hepımız elımızden geldıgı kadar en ıyı urunu kullanmak ıstıyoruz fakat ıs kamısa gelınce o kadar para vermıyoruz bunun nedenını merak edıyorum

Bu genellemeye katılmıyorum.
Bana göre herkes bütçesinin elverdiği en iyi takımla avlanıyor..

Gökhan benim bildiğim önce kamisa önem veriyor millet makina 2. Planda kalıyor diye tespit ettim. Bilmiyorum ama bence öyle..kamış olmazsa olmaz..

abı bakıyorum 500 /600 tl makıne kamıs 150 tl o yuzden merak ettım belkı yanılıyor olabılırım merakımdan sordum

Gokhan avlak da önemli mesela ben hem boğazda hem galata köprüsünde avlaniyorum. Galata köprüsüne sağlam kamisa ve makineye gerek yok , ama boğaza sağlam kamış ve makina laziim.

ben makıne olarak daıwa morethan aldım sıradan bı kamıs almak ıstemedım (link) ve teryu rod bar almak ıstedım ama cevrem hep o kadar pahalı kamısa ne gerek var dedı

Benim şahsi fikrim şöyle; Kamış ve makine kombinasyonu iyi yapmaz iseniz.. ister makine süper olsun, isterse kamış verim alamazsınız. Onun için öncelikle kombinasyonu iyi yapmak lazım. Sadece pahalı diye bir ürünü alırsanız amacınıza uygun olmayan bir takım yapmış olabilirsiniz.

evet abı bu konuda haklısınız abı bu daıwa kamıslarda AGS nedır tam olarak

okuma v system 2 adet ve luremania - fladen 3 parça - dam - şhimano catana - daiwa crosfire 7 adet spin kamış ama hala gözüm yeni kamışlarda bu hastalığa yakalanan nasıl sınır koyabilirki tabiki bunların hepsinin makina karşılığı var yani takımlar diğer disiplinlere ait takımlarıda yazmayım artık

Back