Mamun üretimi (karada-çiftlik)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce suni bir çiftlikte üretebilir miyiz?

• Evet

• Hayır

• Toplam katılım
    82
o elinizdeki filtre iş görmez Protein skimmer sudaki organik bileşenler yani pis olabilecek ne varsa sudan temizleyen bir cihaz desek yeterli değil ama ilk başta su kimyası için kafi bir cümle olur beni ararsanız size gerekli yardımı yaparım ama bu halde çok uzun ömürlü olmayacağının garantisini size veririm
Ps ye ihtiyaç yok.

Selamaleykum.
Öncelikle konuyu en başından beri takip ediyorum. Yetişitircikle ilgili araştırmalarımız devam ediyor. Bunun için bir fizibilite yapıyoruz.
Son durum nedir @BS Okuru. Sizinle iletişime geçebilirmiyiz?

Selamaleykum.
Öncelikle konuyu en başından beri takip ediyorum. Yetişitircikle ilgili araştırmalarımız devam ediyor. Bunun için bir fizibilite yapıyoruz.
Son durum nedir @BS Okuru. Sizinle iletişime geçebilirmiyiz?
Galiba artık aramızda yok. Sizi duyamaz 🙂 ama mutlaka arada bir girip konuya bakiyordur.

Protein skimmer Hemde alasına ihdiyacın var ayrıca nitfikasyon baktertisi için yataklık da lazım ayrıca tetraselmis yada nanocorolopsis türü fitoplankton da lazım

Protein skimmer Hemde alasına ihdiyacın var ayrıca nitfikasyon baktertisi için yataklık da lazım ayrıca tetraselmis yada nanocorolopsis türü fitoplankton da lazım
Bunu hangi mesaj için yazdınız ? mamun mu teke mi ?

teke için ise ona ayrı bir konu başlığı açtım gelişmeleri oradan takip edebilirsiniz

(link)

@bestofwesd dalga motoru lazım tuzu kırmak için yoksa zaman içinde katmanlar oluşmaya başlıyacak refraktometre niz varmı
Malesef bunların hiçbiri yok aytekin bey ,
Benim başlangıçtaki amacım bu canlılar basit bir motorla ne kadar yaşayacağı idi , yemi ne kadar uzun süre yaşatabilirim di , o amacıma ulaştım. Şimdi ise nereye kadar yaşacaklar diye merak ediyorum.
Dün suyunu değiştirdim aşırı kirlenmişti, bide ofis çok sıcak hamam suyu gibi olmuştu. komple boşaltıp denizden buz gibi suyu koydum 1-2 saat şok geçirdiler kesin ölürler dedim ama sabah şimdi baktım keyifleri gayet yerinde 🙂 inanılmaz bir yaşama azimleri var 🙂

Back