bende sürü güzel olur dediydim 🙂
tamam bikaç tane koyacam 🙂
Kıraça sürü koy,
Sonra büyüyünce yem ihtiyacında kullanırsın 😀
Taze yem her zaman iyidir 😉
bende sürü güzel olur dediydim 🙂
tamam bikaç tane koyacam 🙂
Şak Şak yaparız 🙂)))))Kıraça sürü koy,
Sonra büyüyünce yem ihtiyacında kullanırsın 😀
Taze yem her zaman iyidir 😉
sağolasın eksik olma arkadaşım, sayende 🙂süper olmuş 🙂 bak cumartesi günü çok güzel çinekop ve kırlangıç(tam akvaryumluk ama salındı) tutmuştum kurduğuna göre bu cumartesi günü sana hediye balık getirebilirim 🙂
sağolasın eksik olma arkadaşım, sayende 🙂
valla haberleşelim dekgelirse bende uygun olursam sender alır atarım akvaryuma
Çok güzel bir akvaryum olmuş. Ama bu balık çok fena. Adamın elini yutar bu.Channa Laos Fireback hocam özel bir yılanbaş türü. Aslında çift getirttim bunları üretip ülkede yaygınlaştırmak gibi bir amacım vardı lakin dişisini öldürdü arkadaş 🙁 Akvaryumda bitki ise tamamen farklı bir dal biraz zorluyor.
Senin için önemli olan filtre yapısı ve az balık popülasyonu olacak filtrede kaliteli substrat kullanımının çok faydasını görürsün.
Parmağını gösterdiğin zaman akvaryumdan fırlayıp kapıyor arada gelen misafirlere yapıyorum 😀 Doğasında böcekleri zıplayın daldan yakalayan bir tür olduğu için 30cm çok rahat atlıyor. Ama dişleri olmadığından kızarıklık harici bir zarar veremiyor asıl öğütme amaçlı kullandığı dişimsi yapı boğazının gerisinde 🙂Çok güzel bir akvaryum olmuş. Ama bu balık çok fena. Adamın elini yutar bu.