Marmara Balıkları Akvaryumu ( Minekop )

Channa Laos Fireback hocam özel bir yılanbaş türü. Aslında çift getirttim bunları üretip ülkede yaygınlaştırmak gibi bir amacım vardı lakin dişisini öldürdü arkadaş 🙁 Akvaryumda bitki ise tamamen farklı bir dal biraz zorluyor.

Senin için önemli olan filtre yapısı ve az balık popülasyonu olacak filtrede kaliteli substrat kullanımının çok faydasını görürsün.
Mert hocam bu su üstü sahtelerle sneakhead avı mükemmel.. Zamanında bende Arowana beslemiş biri olarak inanılmaz keyif almıştım.. şu anda birinde peacock bass buldum yavru iki üç adet tekrar başlasam mı diye düşünüyorum.. 🙂

Merhaba Arkadaşlar,
ilk fotoğraflar...
4 gün önce yarım saat bir vaktim vardı her atışta balık aldım 🙂
eğer vaktim olsaydı baya bereketli bir gece olacaktı 🙂
şimdilik bu arkadaşları koyduk sorunsuz yaşıyorlar , akvaryumun kumunu yıkamadan koymam ve bakteri ortamı tam oturmadığından bulanıklık var hala,
sistem tam otursun video da çekeceğim,
Kadro
3 minekop (5 taneydi ama ikisi ağır yaralıydı )
1 pisi
2 istavrit
1 çinekop

2fb91b9ddbdf140acf20018535de1ca7.jpg
d5869ca1af759979643f3b5bf9ad320a.jpg
683975468b7b1ab675c0fcdf3b0b612c.jpg
733bda5cf827409e800373812fd9b340.jpg
12acee38f884efffb5c2bfe7a595c8e0.jpg

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
abi kumun çok ince ve kesinlikle ps olması gerekir bu yüke 15 gün anca dayanır bu akvaryum nitrat çok yükselir

bence bunun üzerine atsanda kalın mercan kırıgı kum dip balığı olduğundan sürekli kaldıracaktır keşke en kötü midye kırığı kum kullansaydın inceliğin zararı sürekli heryerde kumlar uçuşur bir süre sonra kum oturur ama alttaki canlılar onu sürekli kaldıracağından bulanık görüntü olur diğer yandan bu kadar balığa homemade(DIY) çözüm olmayabilir ben reefte bile bu kadar balık koymamıştım 😀

bence bunun üzerine atsanda kalın mercan kırıgı kum dip balığı olduğundan sürekli kaldıracaktır keşke en kötü midye kırığı kum kullansaydın inceliğin zararı sürekli heryerde kumlar uçuşur bir süre sonra kum oturur ama alttaki canlılar onu sürekli kaldıracağından bulanık görüntü olur diğer yandan bu kadar balığa homemade(DIY) çözüm olmayabilir ben reefte bile bu kadar balık koymamıştım 😀
uçuşan kum değil 🙂 hava taşını sump pomposının altıne koydum hava kabarcıklarını micro hale getiriyor 🙂 bulanıklık biraz da ondan bol oksijen olsun diye boyle bişi yaptım 🙂

Back