yok olmuyor ben yan koyuyorum çantaya genelde.Abi bu yan durduğunda ya da takla olduğunda falan sızdırma olmuyor mu peki?
Hazır takımı var mıdır bu sistemin?30 40 gr delıklı yuvarlak kurşun 1 mt köstek teklı kanca kumsala atıp yavas yavas cekın
Mehmet Fatih bunun kurtların çabuk çıkmaması için şu üzerlerinde stop bulunan Cultiva zokalardan mı alsam acaba ne dersin?Marukyuların paket sızdırmıyor kap istemesede Berkley ürünleri direk sızdırıyor bir çakallık sezdim sıvısı gitsinde sıvı alın yada yeni silikon alın diye.Japonların etikliği yok amerikanlarda..Çok yemliye gidemesemde ispariden iskorpite yemlide bütün ufak balıkları tutuyordum marukyu ile..15 gram kurşun 3lü takım atıyordum spin takımla sıkılınca her türlü vuruş alıyor ama çok narin iğneye giren kurt herşekilde kasar görüyor.ama 7 liraya aldığın boru kurtlarından 3 tane sağlam çıktığını baz alırsan yine hertürlü kurtarır marukyu
Tekli kanca olarak normal iğne mi yoksa zokalı iğne mi kullanmak daha mantıklı olacaktır?30 40 gr delıklı yuvarlak kurşun 1 mt köstek teklı kanca kumsala atıp yavas yavas cekın
Yekta abi İsome için mi konuşuyoruz acaba? Ama diğer kokusuz olanlara da atlamıyorlar daha önceden denedim. Bunlar en azından kokulu olduğundan daha çekici olabilir diye düşünüyorum ondan deneyeceğim. Ya da Berkley mi alayım daha sertse eğer? Boru kurdu alıyoruz zaten yarısından çoğu boş çıkıyor inan. Bu sefer adamın canı sıkılıyor.