mali198534
Aktif Üye
Nerede saklamalıyım bunları sıvısı hemen gitmesin? Ufak bir cam kavanozda mı saklasam acaba?Yakın renkler olabilir tabiki de.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nerede saklamalıyım bunları sıvısı hemen gitmesin? Ufak bir cam kavanozda mı saklasam acaba?Yakın renkler olabilir tabiki de.
Kendi poşetinde kilitli ama yine de akıtmaz bir kap kullanmanda fayda var.Nerede saklamalıyım bunları sıvısı hemen gitmesin? Ufak bir cam kavanozda mı saklasam acaba?
Abi bu yan durduğunda ya da takla olduğunda falan sızdırma olmuyor mu peki?hepsi iş yapıyor ama özellikle gece avlanacaksan bence pembe ya da kırmızı al derim.
saklama olayına gelince ben milyoncudan sızdırmaz plastik kap aldım iş görüyor. resimdekinin en küçük boyunu aldım. isomelerin sıvısı berkleye göre çok fazla.
XL alıp keserek kullanırım değil mi abi? Ayrıca XL olanlarinda kurtlar daha mı tombul oluyor? Bir de şu cultiva zokalardan alsam daha mantıklı geliyor LRF için?Marukyu kendi japon sitesinde yapılan testlerde bence de iş yapacaktır.
4 boy var ben olsam XL boyunu atardım.
Marukyu Markalı Ürünler Hedef Balıkta
Mutlaka ama abi çok rüzgar olabiliyor bazen bizim yazliğın oralarda bir de iskele falan olsa direkt bırakır aksiyon veririm akıntıya göre ama 3-5 gr. Jig head ile pek atabileceğimi sanmıyorum. Ama yine de deneyeceğim tabii.Rasgele şimdiden. balık illa çok açıkta olacak diye bir şey yok. 30 cm derinlikte bile mırmır görmüştüm. gece balıklar çok fazla yanışırlar kıyıya
Yemli için büyük boy kullanabilirsin kesersin istersen. LRF için jighead ve av balığına göre seçim yapabilirsin.XL alıp keserek kullanırım değil mi abi? Ayrıca XL olanlarinda kurtlar daha mı tombul oluyor? Bir de şu cultiva zokalardan alsam daha mantıklı geliyor LRF için?