ensaraydin
Daimi Üye
Çok iyi balıklara hayran kaldım 🙂
teşekkürler levroko eğer balık tutma aşkı varsa bütün avlakları bir ayda öğrenirsin önemli olan azimtebrikler abi çok güzel av olmuş bende hersene kış aylarında izmit derinceye geliyorum (ailem orada yaşıyor) ama avlak yerlerini bilmiyorum birdahaki sefere size sorarım artık hatta temelli izmite yerleşmeyide düşünüyorum son zamanlarda iş değişikliği nedeniyle
teşekkürler gökhan biliyon son iki aydır sabah akşam balıktayım arada denk getirtik seninde avların daim olsunİsmail abi tebrikler güzel avlar yapmışsın. Avların daim olsun tebrikler...
teşekkür ederim ensar daha iyileri sana denk gelsinÇok iyi balıklara hayran kaldım 🙂
inanki mesut bu internet olayını bi türlü beceremiyorum hatta resim bile cekmiyorum bunlar avların resimleyebildiğim 100de 10nudur ark niyet yok yani. Teşekkürler sanada rasgelsinHocam hiç olmamış ya biz Mayıs ayında balığa gidemedik sen toplu rapor açmışsın boy boy foto koymuşsun. Ay içinde parça parça koysan bu kadar zoruma gitmez 🙂. Tebrikler daha iyilerine rast gelsin.
teşekkür ederim murat abi rasgelsinAvlarınızın devamlı olmasını dilerim. çok güzel balıklar.