mayıs ayı cinekop levrek lufer avlarım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan i.h.beyaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hocam hiç olmamış ya biz Mayıs ayında balığa gidemedik sen toplu rapor açmışsın boy boy foto koymuşsun. Ay içinde parça parça koysan bu kadar zoruma gitmez 🙂. Tebrikler daha iyilerine rast gelsin.

tebrikler abi çok güzel av olmuş bende hersene kış aylarında izmit derinceye geliyorum (ailem orada yaşıyor) ama avlak yerlerini bilmiyorum birdahaki sefere size sorarım artık hatta temelli izmite yerleşmeyide düşünüyorum son zamanlarda iş değişikliği nedeniyle
teşekkürler levroko eğer balık tutma aşkı varsa bütün avlakları bir ayda öğrenirsin önemli olan azim
İsmail abi tebrikler güzel avlar yapmışsın. Avların daim olsun tebrikler...
teşekkürler gökhan biliyon son iki aydır sabah akşam balıktayım arada denk getirtik seninde avların daim olsun
Çok iyi balıklara hayran kaldım 🙂
teşekkür ederim ensar daha iyileri sana denk gelsin
Hocam hiç olmamış ya biz Mayıs ayında balığa gidemedik sen toplu rapor açmışsın boy boy foto koymuşsun. Ay içinde parça parça koysan bu kadar zoruma gitmez 🙂. Tebrikler daha iyilerine rast gelsin.
inanki mesut bu internet olayını bi türlü beceremiyorum hatta resim bile cekmiyorum bunlar avların resimleyebildiğim 100de 10nudur ark niyet yok yani. Teşekkürler sanada rasgelsin
Avlarınızın devamlı olmasını dilerim. çok güzel balıklar.
teşekkür ederim murat abi rasgelsin

Tebrikler.Çok güzel balıklar.Avlarınız daim olsun.

Tebrikler sevgili İsmail.
Çok güzel avlar yapmışsın,hele ki körfezde bu avları yapmış olman harika.

valla ismail bey tebrik ederim.. çok güzel balıklar..
lakin bu balıkları böyle görünce spinle dişli gurubuna siftahı olmayan bir adam olarak kendimce hayıflanıyorum..
eğer nasip olurda spinle dişli gurubundan bir av yakalarsam, çerçeveletip saklamayı düşünüyorum! durumum vahim anlayacağınız.. 🙁
tekrar tebrik eder, bol balıklı günler dilerim. herkese selamlar..

Tebrikler İsmail..
Güzel avlar yapmışsın..
Her zaman rast gelsin

Back