Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MERCAN MİSİNA'DAN HERKESE MERHABA

muratbozk

Daimi Üye
Adı
murat bozkurt
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoşgeldiniz :)
Benim bildiğim piyasadaki birçok misinayı sizlerin yaptığı yönünde. Saygılar.

frenist

Daimi Üye
Adı
Cihan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba Zafer Bey, öncelikle foruma hoşgeldiniz.

Ben misina tercihimi çoğunlukla Mercan'dan yana kullanan biri olarak ürünlerinizden memnunum. Özellikle 0.28 mm turuncu surf misinanız harika :)

Yerli üreticilerin olması ve desteklenmesi şart, başarılarınızın devamını dilerim.

adnan

Aktif Üye
Adı
adnan koray
0,12 % 100 flourocarbon 150 metrelik nereden bulabiliriz

ambrosia

Daimi Üye
Hoşgeldiniz...2 fuarda standınızı ziyaret etmiştim ancak parakende satış yapılmadığı için bu ürünleri merak edip denemek istememe rağmen satın alamamıştım. Umarım en kısa sürede satış noktalarına ulaşır ve kaliteli bir ürün ile bizleri buluşturursunuz....

Tıpkı DİCLE gibi...

adnan

Aktif Üye
Adı
adnan koray
0,12 mercan dicle premium fc misinalar bugün elime geçti ambalaj çok güzel eftta onayı var ve mikrometre ile ölçümde misina gerçekten 0,12 değerinde asso 0,12 nippon 0,12 ise 0,14 geliyor bence bu istavrit çaparisinde önemli bir ayrıntı bu misina istanbulda daha yaygın olmalı 0,15-0,18-0,20-0,25 sipariş verip alacağım zafer beye teşekkürler

Turuncu

Aktif Üye
Adı
Tamer
Tüm balıkçı ve baliksevdam dostlarımıza Merhaba.

Mercan Balıkçılık Malzemeleri olarak forum sitemize katılmaktan onur duyuyoruz .

Mercan Misina yerli üretim tek misina markası olup 1995 yılından bu yana Misina sektöründe siz değerli dostlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Forum'a katılma amacımız sizin değerli yorum ve tavsiyelerinizi dinlemek , ürünlerimiz hakkında tarafınıza en doğru bilgiyi vermek aynı zamandada sizden gelecek olan yorumlar doğrultusunda ürün geliştirme yapmaktır .

Tekrardan herkese teşekkür eder ,

İyi Günler & İyi Çalışmalar & Rasgele avlar diliyoruz.

Mercan Balıkçılık Malzemeleri Tic. ve San. Ltd. Şti.

MERCAN LTD | Anasayfa

Yerli Mercan marka da indirim kampanya falan olmuyor mu?;)