balıkçı pehlivan
Aktif Üye
- Adı
- BÜLENT BALKIŞ
hoşgeldiniz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sayın Sökeli Öncelikle mesajınız için teşekkür ederiz.Sayın bayım Türkiye'nin yerli üretim yapan tek markasıyız diyorsunuz çok güzel ama reklamdan yana biraz kısır kalıyorsunuz gibi,
Yerli malı, yurdum malı, herkes onu kullanmalı düsturundan hareketle biz balıkçılar mercandan ne bekleriz herşeyden önce yabancı menşei markalarla boy ölçüşecek hatta onları bile sollayacak ürünler yapmasını isteriz,
Ülkemizdeki balık popilasyonuna göre en çok kullanılan misina aralıgı 0.25 ile 0.35 mm aralığı fluoracarbon ve monofilament misinalardır bu bağlamda mercan'ı da kullanırız.
Teşekkürler Hamdi Bey.Aramıza hoşgeldiniz Zafer bey.
Nejat Bey MerhabaZafer bey hoş geldiniz sanırım Pınarbaş matbaaya geliyordunuz benim bir ara çalıştığım dönemde görüşmüştük, Grafiker arkadaşım Gültekin aracılığı ile numune olarak edindiğim birkaç tür ip ve monoflament ürününüzü deneme şansım olmuş oldukçada memnun kalmıştım, etiketleriniz ve kutularınız bizde basılıyordu.Tekrar hoşgeldiniz.
Teşekkürler.Hoşgeldiniz
Saolun Teşekkür ederiz.Hayırlı olsun hoşgeldiniz
Teşekkürler.Hoşgeldiniz.
Sayın AryahHoşgeldiniz.. Öncelikle Balık Sevdam Üyelerine Denemeleri için eşantiyon göndermeniz gerekkii Kullanıp yorum yapabilsinler... Teşekkürler.
Teşekkürler.Hoşgeldiniz.