Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MERCAN MİSİNA'DAN HERKESE MERHABA

Levreka

Aktif Üye
Adı
Hakan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoşgeldiniz...
Kalite ve fiyat açısından uygun olması halinde elbette yerli üretimi tercih ederim ben de...

MercanMisina

Yeni Üye
Sayın bayım Türkiye'nin yerli üretim yapan tek markasıyız diyorsunuz çok güzel ama reklamdan yana biraz kısır kalıyorsunuz gibi,
Yerli malı, yurdum malı, herkes onu kullanmalı düsturundan hareketle biz balıkçılar mercandan ne bekleriz herşeyden önce yabancı menşei markalarla boy ölçüşecek hatta onları bile sollayacak ürünler yapmasını isteriz,
Ülkemizdeki balık popilasyonuna göre en çok kullanılan misina aralıgı 0.25 ile 0.35 mm aralığı fluoracarbon ve monofilament misinalardır bu bağlamda mercan'ı da kullanırız.
Sayın Sökeli Öncelikle mesajınız için teşekkür ederiz.
Reklam konusunda Yurtiçi ve Yurtdışı reklamlarımız ve fuar katılımlarımız gerçekleşmektedir. Tabiki mecmua ve diğer kulvarlarda yer alıyoruz ve daha da fazla yer alacağız.

İnternet sitemizden katıldığımız fuarları ve fuar resimlerimizi görebilirsiniz.
MERCAN LTD | Kurumsal | Galeri

Misinalarımız konusunda her mm ve ebatta 3 farklı ürün üretmekteyiz.

Monofilament
F.Carbon
PE Braid

Her ürün dalındada sizin istediğiniz ve Türkiye'de talep gören mm misinalarımız bulunmaktadır. Bu konuda bilgi ve tecrübeleriniz bizim için öenmlidir.

Kullanım yorumlarınız ve istekleriniz bizim için önemldir.

MercanMisina

Yeni Üye
Zafer bey hoş geldiniz sanırım Pınarbaş matbaaya geliyordunuz benim bir ara çalıştığım dönemde görüşmüştük, Grafiker arkadaşım Gültekin aracılığı ile numune olarak edindiğim birkaç tür ip ve monoflament ürününüzü deneme şansım olmuş oldukçada memnun kalmıştım, etiketleriniz ve kutularınız bizde basılıyordu.Tekrar hoşgeldiniz.
Nejat Bey Merhaba

Öncelikle hoşbulduk , Ürünlerimizi deneme fırsatınız olması ve memnun kaldığınız için teşekkür ederiz. Ürünlerimiz konusunda değerli yorumlarınıza her zaman açığız.

MercanMisina

Yeni Üye
Hoşgeldiniz.. Öncelikle Balık Sevdam Üyelerine Denemeleri için eşantiyon göndermeniz gerekkii Kullanıp yorum yapabilsinler... Teşekkürler.
Sayın Aryah

Tabikide herkese deneme eşantiyon verilebilir. Fakat sizde takdir edersinizki , Mercan Misina olarak birçok çeşit ürünümüz mevcuttur.Her balıkçımızın ve balık sevdam üyelerimizin misinasında istediği özellikler vardır . Bu durumda sizin istediğiniz özelliklere göre ürün yorumumuzu yapabiliriz. ve Tedarik etmeniz için yardımcı olabiliriz.

Teşekkürler.