Mersin Surf Casting Avı

Güzel av olmuş tebrikler birde sisy dediğiniz aparat nedir? Açıklayabilirmisiniz? Kamışlarınızı diktiğiniz tripot tarzı ayaklıkları çok beğendim nereden aldınız? eğer internetten aldıysanız aldığınız yerin linkini atabilirmisiniz?

Sevgili Kadir;
Öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim.:tskler:
Güzel geçen av günceni fotoğraflarla bir o kadar daha güzelleştirmişsin.👍
Avlarının ve paylaşımlarının artarak devamını dilerim. 🙂
Her daim rast gelmesi dileğiyle.

güzel av olmuş tebrikler.15 ağustos cumartesi günü bende Taşucunda olacağım. İnşaallah sabah erken sırtiye çıkacağım.Siz Mersin in neresindesiniz Kadir bey

Güzel av olmuş tebrikler birde sisy dediğiniz aparat nedir? Açıklayabilirmisiniz? Kamışlarınızı diktiğiniz tripot tarzı ayaklıkları çok beğendim nereden aldınız? eğer internetten aldıysanız aldığınız yerin linkini atabilirmisiniz?
(link)

(link)

Teşekkür ederim, sissy adı verilen aparat maalesef ülkemizde bulunmuyor,ben bu aparatı çeşitli fırdöndüler ve kulak çöpü ile yapıyorum, ilk fırsatta bununla ilgili bir paylaşım yapmaya çalışacağım. Kamışları koyduğum aparat evet ülkemizde var ancak forum yönetimine ve foruma sponsor olan firmalara saygısızlık etmemek adına link paylaşmak istemiyorum, bunun için özür dileyip anlayışınıza sığınıyorum.

Dosyalar

• 11268930_1585390098397073_1359495756_n.jpg
    11268930_1585390098397073_1359495756_n.jpg
    50.1 KB · Okunma: 834
Back