Mersin Surf Casting Avı

Sevgili Kadir;
Öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim.:tskler:
Güzel geçen av günceni fotoğraflarla bir o kadar daha güzelleştirmişsin.👍
Avlarının ve paylaşımlarının artarak devamını dilerim. 🙂
Her daim rast gelmesi dileğiyle.

Teşekkür ederim Önder ağabey, bazı nedenlerden dolayı ben ve ekip arkadaşlarım forumdan bayağı bir uzak kaldık ancak surf casting ile ilgili dolu dolu paylaşımlarda bulunacağız artık.

Teşekkür ederim Önder ağabey, bazı nedenlerden dolayı ben ve ekip arkadaşlarım forumdan bayağı bir uzak kaldık ancak surf casting ile ilgili dolu dolu paylaşımlarda bulunacağız artık.
Sevgili Kadir;
Şu ana kadar olduğu gibi, bundan sonra da paylaşımlarını büyük bir keyifle takip edeceğim.:kyfmyrn:
Ayrıca Türkiye'de Surf Casting av disiplinine vermiş olduğunun emekler ve liderlik vasfını her zaman takdir ettiğimi buradan bir kez daha belirtmek isterim.👍
Her daim rast gelmesi dileğiyle 🙂
İyi forumlar.

Teşekkür ederim, sissy adı verilen aparat maalesef ülkemizde bulunmuyor,ben bu aparatı çeşitli fırdöndüler ve kulak çöpü ile yapıyorum, ilk fırsatta bununla ilgili bir paylaşım yapmaya çalışacağım. Kamışları koyduğum aparat evet ülkemizde var ancak forum yönetimine ve foruma sponsor olan firmalara saygısızlık etmemek adına link paylaşmak istemiyorum, bunun için özür dileyip anlayışınıza sığınıyorum.
Link paylaşımı forumda her zaman yapılıyor neden saygısızlık olsunki? Forum sonuçta paylaşım forumu...sponsor firmalar var diye sadece onlar hakkında mı paylaşım yapılacak sonuçta yardım amaçlı bir paylaşım kimseyi kötülemek amaçlı bir paylaşım değil

Son düzenleme:
Link paylaşımı forumda her zaman yapılıyor neden saygısızlık olsunki? Forum sonuçta paylaşım forumu...sponsor firmalar var diye sadece onlar hakkında mı paylaşım yapılacak sonuçta yardım amaçlı bir paylaşım kimseyi kötülemek amaçlı bir paylaşım değil
Fatih doğru söylemiş. Amaç paylaşım zaten. ancak açık söylenmesi uygun olmayan pek çok şey özel mesaj şeklinde gönderilebilir.

Aaa Kadir Abi o ikisini davet edip de beni unutuyor musun? 🙂 Bavullarına saklanır yine gelirim. Ava gelecek olursak adına yakışır bir gün olmuş. Mırmırlar da pek güzelmiş, benimki kadar olmasalar da 🤣
LA ben gelin gelin Mersine yazlığa gidelim diyince yok diye kaçıyodunuz gördünüz Çupraları mırmırları 😀

Back