0.04pe 0,08mm ye denk gelir. Pe değeriyle mm değerini karıştırmayın.
LRF başlamak için bu tür spesifik kamışlar uygun değil. Sadece istavrit tutacaksan elinde 1-14, 1-15, 1-20 veya 2-12, 3-15 gibi kamışın olur işin fantezisine kaçmak istersin sadece istavrit avlayayım keyif versin dersin o zaman bu tür spesifik atar aralığında olan kamışları alırsın. Ama yeni başlayan biri için ben pek tavsiye etmezdim açıkçası. Jig gibi sert sahteler için uygun olmaz.sahtekutumda mifine unstoppable kamışı gördüm.
lrf konusunda zırcahilim ama bir yerinden başlamak gerek diye düşünüp bu kamışı almaya karar verdim ama siparişi henüz geçmedim.
atar ağırlığı max 4 gram olanını alacam. hedef balıklarım istavrit, mırmır, izmarit, karagöz gibi balıklar olacak.
bi de ufak 500 lük makinam var üzerinde o.06 kendo ip sarılı.
baby worm, foluro carbon leader, 1,5 ve 1 grlık jig headler ve 2-3 grlık jiglerle dalayım diyorum bu hobiye.
sizce bu kamışla başlangıc olur mu üstadlar ne dersiniz 🙂
(link)
LRF başlamak için bu tür spesifik kamışlar uygun değil. Sadece istavrit tutacaksan elinde 1-14, 1-15, 1-20 veya 2-12, 3-15 gibi kamışın olur işin fantezisine kaçmak istersin sadece istavrit avlayayım keyif versin dersin o zaman bu tür spesifik atar aralığında olan kamışları alırsın. Ama yeni başlayan biri için ben pek tavsiye etmezdim açıkçası. Jig gibi sert sahteler için uygun olmaz.